Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crystal Clear Pussy and Ass var 1

Crystal Clear Pussy and Ass

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Crystal Clear Pussy and Ass er et naturtro onaniprodukt, som passer til alle penis størrelser og kan brukes i alle stillingene du fantaserer om.

Med Pussy and Ass får du både en vaginal- og anal åpning, i et gjennomsiktig materiale, slik at du kan se når du penetrerer dukken. For at du skal få den beste og mest naturtro opplevelsen, er det viktig at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Etter bruk rengjøres Pussy and Ass med varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring. Det er et hull igjennom dukken, i begge kroppsåpningene, slik at du kan skylle den og la den luft tørke. Vi anbefaler at du også kjøper Fleshlight pulver, som brukes til å opprettholde dukkens myke og lekre overflate. Pulveret drysses på dukken, etter at den er vasket og har blitt tørr. Det følger med en fjernbetjent vibrator, som kan brukes sammen med dukken. Fjernbetjeningen bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat.  TIPS: Ta vare på dutten, som brukes til å kunne kjenne på materialet uten å åpne esken. Denne dutten kan brukes som en propp, slik at glidemiddelet holdes på plass i dukken. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful