Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dillio Double Trouble Dildo var 1

Dillio Double Trouble Dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om dobbelt opp med frekk og pirrende nytelse? 

Med denne flotte dobbeldildoen Dillio Double Trouble fra amerikanske Pipedream er det nå mulig å gjøre dine frekkeste fantasier til virkelighet. 

Bruk den U-formede dildoen til å selv bli stimulert både vaginalt og analt på samme tid, eller del den med en partner for intense, felles opplevelser. 

Dillios unike og kropssikre PVC-materiale gir dildoen en deilig, myk og behagelig overflate, uten å gå på kompromiss med den viktige fastheten og målrettede stimuli. 

Markert penishode og livaktige detaljer i begge ender gir de ca. 11 cm lange dildoene en realistisk følelse, mens det fargesprakende designet gir en uhøytidelig stemning. 

På grunn av størrelsen er denne dildoen særlig velegnet til dere som ikke har eksperimentert så mye med dobbeldildoer før. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dumt!
29 - 17. aug. 2019
Det mindre hodet er veldig lųst og lite. Vanskelig å få deg inn. Hvis bare dildoen kunne vęrt stivere.
0
Liten og pen, lett som en plett!
Freja - 2. oct. 2019
Dette er virkelig noe for alle som ųnsker å tilfųre en ny dimensjon av anal nytelse, men som kanskje er redd for at det ikke vil fungere fordi det gjųr vondt eller fordi de har hatt mindre hyggelige opplevelser tidligere. Denne lille elsklingen glir inn mer eller mindre av seg selv uten problemer, og uten behov for noen langvarig oppvarming som er normalt når stųrre ting skal inn i bakenden. Det gir deg en herlig kilende fųlelse å bli stimulert i begge hullene samtidig og det er lett å slappe av fordi stųrrelsen ikke er for stor. Bruk med en Womanizer eller annen klitorisvibrator og du har en VIP-billett til himmelen! Vi snakker dype orgasmer her. Den er veldig myk og fleksibel, lekkert materiale – men med en sterk lukt av plast, som er litt usexy. Oppsummert kan du trygt si at dette ga meg mersmak og jeg ser nå på stųrre stųrrelser. Gi meg mer av disse deilige tingene!
0
Sjokkerende!
Jennifer - 4. aug. 2019
Kjųpte denne mest som en morsom ting, men måtte selvfųlgelig prųve den. Materialet er så utrolig bra – du trenger ikke glidemiddel engang. Perfekt å bruke med en vibrator/stav (hvis du ųnsker en garantert rask orgasme). Selv har jeg brukt den "grovere" delen vaginalt og den klarte å nå mitt G-punkt - derav den gode vurderingen! Den andre delen er litt smalere, perfekt for nybegynnere i anal. Min eneste klage er at den lukter når du tar den ut av pakken - men dette lųses enkelt med litt sexleketųysrens eller bare litt vann. En klar 10/10 fra meg!
0
Funkar
Anonymous - 11. nov. 2021
Passer godt i begge hullene
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dobbel dildo
Anonymous - 11. feb. 2021
God dildo som kan brukes både foran og bak.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful