Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass var 1

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om en frekk tur med pornostjernen Briana? Nå kan drømmen din oppfylles i form av denne populære Pocket Pussy and Ass fra Doc Johnson.

Onaniproduktet er støpt etter Brianas mest intime folder og både ligner og kjennes ut som den ekte varen takket være det lekre UltraSkyn-materialet.

Eksperimenter med forskjellige stillinger og nyt å ta henne vekselvis i den innbydende vagina- og anusåpningen.

Når du er ferdig med å bruke Briana Pocket Pusst and Ass skylder du den enkelt med varmt vann, da den er hul hele veien gjennom.

Med Briana Pocket Pussy and Ass får du et håndlaget, amerikansk kvalitetsprodukt. Den er 14 cm dyp og elastisk nok til å passe de fleste menn.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Bein - 10. feb. 2023
Digger den. Er per dags dato den beste masturbatoren jeg har prøvd. God, trang og ikke for aggressiv med stimuli i kanalene.
For stram
Kim-Andre - 23. feb. 2021
Jeg er ikke enormt velutstyrt. Helt middels størrelse. Men man skal jo bryte og streve noe enormt for å få seg inn her.Det mest stimulerende er nettopp den stramme inngangen, er ellers ikke mye spennende inni. Dette gjør at du må penetrere inngangen for at det skal være godt, men da risikerer du å gli ut og stresse med å komme inn igjen. Og Gud forby om du blir en smule slapp under det hele. Da må du tvinge deg til tidenes stivas igjen. Både vagina og anal leder til samme kanal, så føler meg litt snytt. Har kjent mykere "hud" også, og generelt en enormt bedre opplevelse med et produkt i samme prisklasse. Jaja. Nå setter jeg mer pris på den andre jeg har, og de to andre jeg har hatt tidligere var kanskje ikke så verst...
Bra produkt!
Lukas - 22. may. 2020
Det var helt fint for prisen. Det er kjempe stimulerende. Og jeg likte det veldig
Snubler over målstreken
Michael - 1. nov. 2020
Hvis du allerede har en uvanlig skjede og anus. Så les videre her. Oxana og briana har tre ting til felles. Prisen, det vakre håndverket, og at begge hullene fųres inn samme kanal. Men det slutter også likhetene. Briana er mindre enn halvparten så stor som oxana og dette gjųr dessverre det nederste hullet helt ubrukelig, da det er så lite vekt at man bare dytter rundt med den. Det ųverste hullet er ganske lite å trenge gjennom, men når penis fųrst er inne, er det akkurat som om det skulle ha vęrt litt mer strukturert på innsiden og ikke bare glatt som oksana. Men lykken er kortvarig, for selv en vanlig fyr som meg trenger gjennom og ut på baksiden og det ųdelegger en stor del av opplevelsen. Så min konklusjon er at hvis den bare hadde vęrt halvparten så stor, så hadde det nok vęrt et veldig bra produkt.
0
Bra som fųrste kunstige vagina.
Kk - 22. apr. 2021
Jeg kjųpte denne, og den er ok...
0
Flott og nydelig
Punk - 27. sep. 2020
Synes dette produktet absolutt var verdt å kjųpe, veldig fint med to hull, og at det var lett å rengjųre. Den har et godt grep og er lett å håndtere.
0
SUPER
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvalitetsprodukt med svært realistisk tekstur. Den eneste ulempen er at den er altfor liten i lengden og veldig smal. Ellers ingenting å si.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Liten og litt meningsløs
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke i neste runde. For liten på alle måter. Materialet var mykt og behagelig, men det var alt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Litt vanskelig...
Anonymous - 12. feb. 2021
Den er god, men den er laget av et litt tøffere materiale.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Pettymys
Anonymous - 10. oct. 2018
Jeg fant faktisk dette på nettstedet til en annen butikk der prisen var over 50 euro. Jeg la merke til at dette nettstedet hadde en mye billigere pris, så jeg bestilte det. Transaksjonen og leveransen gikk veldig bra, i løpet av få dager ankom pakken for henting. Men da jeg åpnet pakken, var min første følelse en liten skuffelse. Materialet virket litt stivt og hardt, og jeg tvilte på hvordan jeg skulle få plass til fisken min. Den fikk til slutt plass, når jeg stotret nok og vred den rundt, men det føltes ikke behagelig. Anus-siden var kanskje litt bedre, men det var vanskelig å forestille seg at dette var ekte vare. Det er forresten ganske kort, dette produktet også. Tersaen kommer ganske bra ut av den ene enden, selv om min egen ting kanskje er lavere middelklasse i størrelse. Dessverre tror jeg denne fitta blir liggende i esken.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful