Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ElectraStim ElectraPaddle var 1

ElectraStim ElectraPaddle

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

ElectraStim ElektraPaddle er en lekker elektro-sex paddle, som er perfekt til dere som ønsker å eksperimentere med ekstra pirrende spanking. Denne paddelen kombinerer sensuelle slag og elektro stimulering, som gir dere muligheten til å pirre kroppen på en helt unik måte. ElectraPaddle er laget i svart skinn og har to forskjellige sider, slik at dere kan variere stimuleringen. Den ene siden er med glatt skinn og den andre siden har 3 metallpaneler, som gir ekstra elektro stimulering. Denne paddlen kan både brukes til sensuelle smekk og harde slag, så den er derfor velegnet til deg som er erfaren, eller deg som prøver spanking for første gang. Hvis elektro stimuleringen skal gi ekstra støt, kan det være en god idé å stryke paddlen over huden mellom slagene. Merk: For å gi elektro stimulering skal ElectraStim ElektraPaddle kobles til et elektro-sex apparat, som selges separat. Paddlen passer til elektro apparater fra ElectraStim, Mystim og Rimba, som alle sammen finnes her i Sinful.no shoppen. 

Hvis du allerede har et elektro apparat, fra en annen produsent, skal man bruke et 2 mm han-stikk, for å koble til paddlen. Hvis du er i tvil, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful