Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
F-Machine Pro 3 Sexmaskin var 1

F-Machine Pro 3 Sexmaskin

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med sexmaskinen Pro 3 fra F-Machine får du de villeste og mest kinky sexopplevelsene noensinne! Bare len deg tilbake - eller forover, og la maskinen gjøre all jobben for deg. Pro 3 er både kraftigere, raskere og mer stabil enn Pro 2, så her får du ekstra mye for pengene dine.

Sexmaskinen lar deg justere vinkelen, hastigheten og dybden på støtene fra 2,5 til 5 cm, slik skreddersy stimuleringen til perfeksjon. Hastigheten kan justeres opptil 280 o/min. ved hjelp av den smarte fjernkontrollen.

F-Machine er utviklet av en gruppe ingeniører og er en av de mest kraftfulle maskinene på markedet, samtidig som den er blant de mest støysvake. På tross av maskinens imponerende kraft har den en kompakt størrelse med en høyde på 46 cm og en lengde på 48 cm. Maskinen leveres med en 20 cm svart silikondildo som har en diameter på 3,8 cm.

Pro 3 er stivere, mer allsidig og enklere å tilpasse enn forgjengeren sin, og maskinen kommer i en smart oppbevaringsbag for diskret transport og oppbevaring.

Eksperttips! Sexmaskinens quick-connect tilbehør gjør at den kan kombineres med alle Vac-U-Lock-dildoer. Tilbehøret lar deg bytte sexleketøy i løpet av kun få sekunder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
Bad Dragon - 12. sep. 2021
Er ekstrem fornøyd med maskinen! Den er kraftig og er lagd for ekstremt lange økter. Byggekvaliteten er overraskende helt utrulig, den kjennes utrulig tight ut og jeg er sikker på at den blir å vare i mange mange år selv med min «ekstreme» bruk.
Veldig fornøyd
Bad Dragon - 12. sep. 2021
Er ekstrem fornøyd med maskinen! Den er kraftig og er lagd for ekstremt lange økter. Byggekvaliteten er overraskende helt utrulig, den kjennes utrulig tight ut og jeg er sikker på at den blir å vare i mange mange år selv med min «ekstreme» bruk.
Helt konge!
Andy - 8. mar. 2021
Denne maskinen fungerer knirkefritt hver eneste gang! Anbefaler å sette seg godt inn i justeringsmuligheter. Etter det er det neppe maskinen som gir seg først... ;)
Kraft
Super - 7. feb. 2021
Her oser det av kvalitet og kraft. Eneste som kunne gjort den bedre er enda høyere frekvens.
Og den forblir på!
Sus - 20. sep. 2019
Vil du ha noe som ikke kan slites ut, så må denne herlige maskinen stå ųverst på ųnskelisten. Man aner virkelig at materialvalg og konstruksjon er gjennomtenkt. Mange fine detaljer, som kabel for strųmforsyning og fjernkontroll er så lang at strųmforsyningen ikke trenger å vęre i arbeidsområdet og fjernkontrollen alltid kan nås. Samt de nydelige alternativene for å kontrollere hastigheten og justere penetrasjonsdybden på et blunk.
0
En kraft Karl må man si
Karl - 6. jun. 2019
Skal man si noe. Det kunne vęrt fint om den kunne stųte vertikalt, tenkte jeg. Og med en langsom sjokkrytme kan det godt mangle litt kraft. Men skru opp og det vil nok gi deg nytelse, det er det ingen tvil om. En sterk og stillegående maskin med mye kraft
0
Komfortabel
W - 26. apr. 2021
Men selve penis er faktisk for smal og det er en risiko for at du skader deg hvis du er uforsiktig og slår på det raskeste og dypeste stųtet. Du må også håndtere den forsiktig, ellers går den i stykker. Ellers er det behagelig, men kan også vęre veldig farlig hvis du gjųr det uten kontroll, dvs. vrir for fort eller ligger i feil posisjon. Ellers er den enda bedre enn en ekte penis. Du lęrer hva du liker, hvor hardt eller mykt du vil ha det, ved å bruke den. Det kan derfor vęre en god måte å eksperimentere på og lęre hva som fųles fint for deg, noe som ikke alltid er lett å gjųre det med en vanlig person. Jeg personlig lęrte mye om meg selv ved å bruke den.
0
Mitt livs beste f**k
Anonymous - 13. mar. 2024
Har ønsket å investere i en fmachine en stund og bestemte meg for at det nå er på tide å endelig bite i kulen. Dette produktet er verdt hver krone og mer, i begynnelsen høres det litt høyt ut, men du tilpasser deg raskt til støyen (som jeg er sikker på er fortsatt mye roligere enn andre maskiner), og dildoen som følger med oss den perfekte størrelsen til å begynne med. Kommer absolutt til å oppgradere med flere leketøy i fremtiden. Ekstremt enkelt å justere høyden og vinkelen, med en posisjon som passer alle. Selv om jeg gjerne vil komme til full hastighet på denne, har jeg foreløpig bare klart ca 3 - 5% og det var nok, men gleder meg virkelig til å presse videre 10/10 vil recconmend
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Orgasme-garanti
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk sexmaskin. Første gang jeg kjøpte en, og den overgår de høye forventningene jeg hadde. Enkel å sette sammen, utmerket stabil kvalitet, mange innstillinger for dybde og hastighet. Orgasme garanti. Du vil ikke angre på det. Enten for solo-øyeblikk, par eller BDSM-scener, dette er en flott maskin! Kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Virkelig god sexmaskin
Anonymous - 9. jan. 2019
Overgikk våre forventninger med god margin. Maskinen er stillegående, har jevne bevegelser og kan enkelt justeres etter dine preferanser. Erotisk at du kan styre den med en fjernkontroll for partneren din. En dyr maskin som er vel verdt prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful