Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fairy Mini Oppladbar Massage Wand var 1

Fairy Mini Oppladbar Massage Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fairy Mini er en av de kraftigste vibratorene på markedet. Ikke diskré, ikke stillegående, men fullastet med en mengde kraftige vibrasjoner.   Den vibrerer med hjelp av det runde hodet. Vibrasjonene er så kraftige at den kan brukes som en massasjestav til kroppen din.   'Nakken' på vibratoren er veldig fleksibel og hjelper deg å stimulere dine mest erogene soner.   Fairy Mini er enkel å styre. Still de trinnløse vibrasjonene på modusen du liker.   Vibratoren er oppladbar og du behøver aldri å tenke på batterier.   Bruk et vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren for å gi deg en mest fornøyelig opplevelse.   Fiary er nært knyttet til Magic Wand vibratoren som er kjent fra Sex og Singelliv.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra !
She - 29. sep. 2020
Ekstremt bra mtp prisen! Eneste negative er at den har kort batteritid, men den kan også brukes når den lades:) uten tvil min favoritt!
Supert til prisen!
RyLoRD - 13. jun. 2018
Denne overgikk mine forventninger til den prisen. Dama gledet seg ordentlig over denne, da ho fikk oppleve sex litt annerledes. Ho har vansker for å få orgasme, men var like før med denne, så anbefales dersom dama di/du har det litt lettere. Det som er supert med denne er, at den kan lades per USB, så dersom du vil forlenge bruks tiden, er det bare å bruke Powerbank ;) Men, der ligger også ulempen: Kabelen er spesielt i den andre enden, og dersom du klarer å ødelegge denne, blir det vanskelig å finne erstatning. Ellers er Batteri holdbarheten veldig god, så Powerbank er mer for de som meg og dama mi som holder litt Maraton noen ganger ;) For prisen er den heller ikke så vanvittig høylytt, men ville ikke brukt den med foreldre eller andre folk i nærheten eller på andre siden av døren/veggen. Renhold er også lett, det legges aldri væsker og slikt på undersiden av hodet, så det er overflaten som må renholdes for det meste. Brukervennligheten er topp, bare å skru hjulet opp for mer intense vibrasjoner, det er alt (selvom mindre brukervennlighet ikke ville vært stort problem for meg). Materialet kjennes stødig og ikke knirkete, så topp der også. Tror det var alt, anbefales sterkt denne her, men vær obs på akkurat det med lyd nivået (passe) og ladekabel (behandle den forsiktig). Å ja, lite tips: For mindre lyd/volum, skru den opp til litt over start området, der hvor den rister litt mer, akkurat over det er det minste støynivået OG også det nivået hvor dama likte den best, så test det ;)
En sterk anbefaling
Anonymous - 6. jun. 2018
Jeg har brukt Fairy Mini lenge, og jeg synes det er den beste klitorisstimulatoren. Jeg har også brukt den mindre Pocket Mini og den større nettdrevne Fairy tidligere, men denne er den beste. Jeg får ikke så lett orgasme, men denne gir meg garantert orgasme. Den eneste ulempen er at det etter noen hundre gangers bruk er umulig å lade opp tryllestaven. Laderen lader ikke lenger produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Lyden overrasket meg!
Anonymous - 4. nov. 2020
Jeg har fått kritikk for at leker er høylytte før, men denne forstyrrer meg allerede så mye at det går ut over min egen lek. Det høres nesten ut som om det er en løs spenning, når bare det å endre vinkelen kan endre intensiteten på lyden. Det positive er imidlertid at denne tryllestaven er så søt, og at kraften overrasket selv meg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En god ting
Anonymous - 10. feb. 2020
Totalvurderingen for dette produktet er 10. Materiale og kvalitet er bra. Fargen er god, med en knott kan du velge intensitet, noe som gjør produktet enkelt å bruke, jeg bryr meg ikke så mye om produkter med mange forskjellige fargerytmer. Passende lyd, ikke for høy. Orgasme garantert, mange på rad. :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
superfleksibel
Anonymous - 13. mar. 2024
Har lett etter en god oppladbar vibrator som varer lenge og nå har jeg funnet den! God relativt billig vibrator som fungerer til det meste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Anbefales på det sterkeste for FtM!
Anonymous - 11. mar. 2018
Jeg er transkjønn (pre-T) og vibratorer er noe jeg har skjønt fungerer bra for meg, man trenger ikke å ta på kroppen og de er ganske unisex. Men jeg anbefaler absolutt en tryllestav til alle transpersoner, og denne fungerer veldig bra! Jeg kjøpte den for ca 280kr på salg og den kom raskt med de andre tingene mine, den er ikke så stille og når den er korrigert veldig lite på høres det litt rart ut men det avtar når man øker vibratornivået. Ønsket en uten ledning eller kompliserte batterier som denne også har, når det er sagt er den ikke så stille så anbefaler ikke å bruke den med noen andre hjemme men den er helt klart verdt det når man er alene (eller med en partner selvfølgelig)! Sannsynligvis min favoritt og får de beste orgasmene med den uten å måtte bruke noe annet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Rask orgasme
Anonymous - 2. feb. 2019
Jeg har vanligvis problemer med å få orgasmer og det tar vanligvis veldig lang tid, men med denne vibratoren kom jeg etter bare noen få minutter! Jeg har også brukt den på kjæresten min som også kom veldig raskt! Den er ganske høylytt, men ikke noe stort problem hvis du bor alene. Vi elsker at man kan bruke den på hverandre i hvilken som helst stilling fordi den ikke har en ledning som de fleste har. Du trenger ikke å lade den veldig ofte heller, spesielt hvis du kommer super lett, noe du gjør med den. Fordeler: Den er enkel å bruke i alle stillinger, du kommer raskt og mye, kan brukes på både kvinner og menn. Du får en liten pose slik at du enkelt kan gjemme den et sted eller ta den med deg. Ulemper: Den er litt høylytt, så kanskje ikke anbefalt hvis du bor sammen med noen, med mindre du bor i et større hus. Materialet føles ganske billig, men det fungerer like bra likevel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
fleksibel og nyttig
Anonymous - 5. dec. 2019
En fleksibel vibrator som du også kan bruke på utsiden av klærne / buksene og få en tilfredsstillende effekt :) Den låter litt men ellers liten og smidig, kommer i en fin oppbevaringspose som gjør det lettere å ha den med i vesken!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fungerer...
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte den til min kone med stor glede ... eneste problemet er at den nå har begynt å svinge i "turtall", så en ny er sannsynligvis allerede nødvendig
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful