Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator var 1

Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Elsker du følelsen av å bli stimulert av en livlig tunge? Med Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator kan du få all den oralsexen du har lyst på. 

Den myke og fleksible silikontungen er klar til å gi deg orgasmer i hopetall med sine 3 vibrasjonsnivåer og 4 rytmiske og eskalerende mønstre. 

La tungens myke spiss kile og pirre den sensitive klitorisen din for en ekstra intens opplevelse. På baksiden finner du en rillete overflate som føles fantastisk mot hele klitorisområdet ditt og gir en større berøringsflate. 

Du kan også ta den med deg inn på badet for å utleve dine våte fantasier. Vibratoren er vanntett og bringer deg gjerne i klimaks både i sengen og under dusjens varme stråler. 

Fantasy For Her Tongue-Gasm Vibrator har et elegant design og en silkemyk overflate. Den lades enkelt opp via den tilhørende USB-kabelen som enten settes inn i en datamaskin eller en adapter. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Min nye favoritt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Du store min! Denne tungen er helt magisk. Den har veldig sterke vibrasjoner, så for meg er det første trinnet mer enn nok. Jeg har brukt den nesten hver dag siden jeg fikk den. Den gir sterke orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful