Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer  var 1

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Som et ekstra opphissende krydder til sexlekene kan dere prøve Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer. De klemmer både rundt brystvortene og avgir samtidig små elektriske impulser som føles utrolig pirrende.

Etter du har festet klemmene rundt brystvortene kobler du fjernkontrollen til ledningene, og du kan dermed justere intensiteten til de elektriske impulsene ved å dreie på det trinnløse hjulet fra “slow” til “fast” - alt etter hvor mye strøm du vil gi din partner.

Fjernkontrollen kan også brukes alene til å gi elektriske impulser andre steder på kroppen. Innstill fjernkontrollen til “IN”, vend metalldelen med kulen mot det området du vil stimulere, og skru deretter opp støtene og kjenn den pirrende, prikkende følelsen som apparatet gir.

Brystklemmene er laget av plast og er derfor enkle å rengjøre. Skyll klemmene i varmt vann, og bruk eventuelt en sexleketøysrens etterfølgende. Fjernkontrollen er ikke vanntett og gjøres lettest ren ved å tørke over den med en fuktig klut.

Når dere skal leke med elektrostimuli er det alltid en god idé å lese bruksanvisningen nøye før dere starter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Høy strømstyrke
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott elektroleketøy for voksne. Selv på den laveste innstillingen sender den relativt sterke elektriske impulser til brystvortene når jeg bruker den på kjæresten min, og hun blir veldig kåt og våt. Jeg kan virkelig se at hun liker det på lydene og pusten hennes. Som en ekstra bonus blir brystvortene hennes veldig stive og utrolig følsomme etter bruk av brystvorteklemmene. Flott kjøp, 5 stjerner av 5 mulige.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
sh00k
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra! Hvis du liker at det også gjør litt vondt, vil jeg absolutt anbefale! Kan også med fordel brukes på kjønnsleppene
Maskinoversettelse fra sinful.dk
kjøp den, den er fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Perfekt til avstraffelse og stimulering
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful