TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fetish Fantasy

Gjør dine villeste fantasier til virkelighet med Fetish Fantasys brede utvalg av sexhusker og bondageprodukter. Fetish Fantasy leverer produkter for både nybegynnere og erfarne brukere.

Fetish Fantasy - Realiser dine heteste drømmer

Fetish Fantasy bringer fetish til folket

Mennesker flest har en meget klar formening om hva de liker og ikke liker, og antakeligvis spesielt om hva de ikke liker. Det er som regel en god ting, men noen ganger kan det også føre til at man ikke får nye opplevelser og inntrykk som man ellers ville satt pris på, f.eks. på soverommet. Det er ikke få som lar seg skremme av ordet "fetish", hvilket egentlig er svært synd. Fetish er nemlig et vidt begrep, som kan gi massevis av nytelse når man først har blitt introdusert for det. Heldigvis finnes det merker som Fetish Fantasy som gjør nettopp det. Fetish Fantasy produserer en lang rekke forskjellig sexleketøy som kan brukes til fetishlek på alle nivåer.

Fetish Fantasy blir utviklet av det amerikanske firmaet Pipedream, verdens største produsert av sexleketøy. Da Pipedream i 2005 lanserte underserien Fetish Fantasy, så revolusjonerte de også sexbransjen. Fetish Fantasy var nemlig verdens første serie av BDSM-leketøy som er markedsført til den bredere befolkningen med henblikk på at fetishleketøy nå ikke utelukkende var til en bestemt gruppe av mennesker, men til alle. Til herr og fru Hansen i villastrøket, samt til nyforelskede par som ikke kan holde fingrene fra hverandre, og ikke minst til deg som ønsker en ekstra frekk måte å leke med seg selv på.

Fetish Fantasy er til nybegynnere og ekspertene

Hvis du er helt grønn og ikke tidligere har eksperimentert med sexleketøy i fetisjkategorien, så overrasker det oss ikke om du synes noen av produktene virker intimiderende. Men ta det helt med ro: Fetish Fantasy har som sagt noe for alle, også nybegynnere. Hvis du har lyst til å eksperimentere med bondage, kan du prøve et tau eller noen håndjern. Det gir en frekk sexopplevelse med en kinky vri. Du og din kan også prøve noen av stearinlysene fra Fetish Fantasy, som vil resultere i smerte, men kun i en utstrekning mange vil være enige om at er pirrende. Det finnes massevis av muligheter for å begynne å eksperimentere, og vi lover dere at dere ikke vil angre.

Hvis du allerede har massevis av erfaring med bondage og SM, og hvis du fortsatt ikke synes det er "hardcore nok", så har Fetish Fantasy også haugevis av produkter til deg. Har du lyst til å glede din partner med en ekstra fyldig penis, så kan dere prøve bestselgeren Fetish Fantasy Hollow Strap-on, som både kan brukes av menn og kvinner. Hvis dere derimot har lyst til å eksperimentere med nye sexstillinger ller muligens forbedre noen av de gamle, så har Fetish Fantasy en rekke forskjellige sexgynger og sexputer som er ideelle til nettopp dette formålet. Endelig er det noe for dere som søker ekstra intens og utfordrensde stimulering. Fetish Fantasy produserer nemlig en rekke forskjellige prosukter som kan brukes til elektrosex, og som er perfekte for deg som gjerne vil sette i støtet og ha en sjokkerende opplevelse.

Fetish Fantasy - En verden av kinky nytelse

Fetisj er et vidt begrep som kan være vanskelig å presist definere. For fetisj er mange ting, hvilket det enormt varierte utvalget av fetisjprodukter er bevis på. Fetisj dekker over bondage, SM, rollespill, elektrosex og mye, mye mer. Ordet fetisj referer til en gjenstand som brukes til seksuell opphisselse, eller også ofte til selve det å bli opphisset av spesielle ting eller handlinger. Eksempler på gjenstander er tær eller sko, og en handling kan f.eks. være å bli "spanket". Sexleketøy fra Fetish Fantasy er som utgangspunkt beregnet til å stimulere person som tiltrekkes av en bestemt handling eller følelse, som f.eks. å bli spanket eller bundet.

Hvis du er i tvil om hvilket sexleketøy fra Fetish Fantasy som passer best til din smak og fine behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare ved telefonen til å svare på alle dine spørsmål. Uansett hvilket sexleketøy fra Fetish Fantasy du velger, så er du dog sikker på å få en pirrende sexopplevelse og et enda frekkere sexliv.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful