Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Je Joue Fifi Rabbit Vibrator var 1

Oversikt

Leter du etter en stilig vibrator med alle funksjonene til en effektiv rabbit? FiFi er Je Joue's versjon av kaninen, som gir deg både klitoral og penetrerende stimuli.

FiFi er en luksuriøs vibrator med et yndig design, effektive vibrasjoner og en ergonomisk fasong.

Den stimulerer deg med enten milde, kraftige eller pulserende vibrasjoner, som er veldig stillegående.

FiFi er utviklet for å passe den presise formen på kroppen din, og dens brede hode og buede kropp gjør den perfekt til G-punktsstimuli.

Vibratoren er fremstilt av medisinsk silikon som gir den en silkemyk overflate. Vi anbefaler deg å bruke FiFi sammen med et vannbasert glidemiddel for optimal nytelse.

Vibratoren er oppladbar så du ikke behøver å tenke på batterier.

Den leveres med en lekker eske sammen med en magnetisk lader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bruk pengene på noe annet
Helle - 22. may. 2020
Så skuffa over denne at jeg har ikke ord. Den delen som skal stimulere klitoris når ikke halvveis fram dit engang. Vibrasjonene kjennes harde og ubehagelige ut. Har ikke sjans i havet til å få orgasme fra denne her. Det reklameres med at produktet er lydsvakt, men den bråker betydelig mer enn andre vibratorer jeg har. Kjempeskuffende og så innmari surt å hive 1200 kr ut vinduet for noe som etter min mening er helt ubrukelig.
Skuffende
C - 10. jul. 2017
Hadde store forventninger til Fifi, men er dessverre blitt skuffet. Den er veldig hard og lite fleksibel i materialet. Knappene er vanskelige å bruke, og ergonomisk får du ganske dårlig grep om den. Spesielt kombinert med at du må trykke hardt og lenge på knappene fųr den reagerer, får du faktisk litt vondt i hånden. Men den er fin og kommer i en fin boks. Og et pluss er at den er stille og enkel å rengjųre. Men alt i alt er jeg dessverre ikke imponert.
0
Hyggelig, men ikke imponert
Mette - 20. jan. 2017
Kjųpet var en gave. Forventningene mine til fifi var hųye. Jeg ble virkelig overrasket over hvor lite bųyelige ųrene er.. I videoen ser de veldig smidige ut. men det er de virkelig ikke. Selve dildoen er helt hard på overflaten. Det er ikke noe mykt ved den i det hele tatt, den kunne like gjerne vęrt laget av stein. Den har fine vibrasjonsmųnstre, knappen du endrer mųnsteret på kunne vęrt mer fųlsom for trykk slik at du ikke trenger å anstrenge deg så mye for å endre vibrasjonen. Det er god variasjon i vibrasjonsmųnstrene – det er fint. Den tåler ikke å falle 30-40 cm fra seng til gulv, da går den i stykker :) Den oppladbare delen fungerer bra, den lader raskt. Vanntett og lett å rengjųre. Ellers er den veldig fin, har en fin boks, enkel å lade, vibrerer godt, ok å bruke. Jeg vet ikke om jeg synes den er verdt 800kr+. Jeg hadde nok ikke ųnsket meg en fifi, jeg burde visst alt dette på forhånd.
0
nydelig og enkel vibrator!
Nanzųh - 8. oct. 2014
Vibratoren er laget av et silkemykt materiale, som sammen med glidemiddelet fųles fantastisk mot huden, og glir lett sammenlignet med dildoer av annet materiale. – Vibratoren har ulike vibrasjonsstyrker og er til og med oppladbar! Det er flott at du ikke er avhengig av batterier og du kan koble den til en strųmforsyning når som helst! Formen er virkelig nydelig og du kan virkelig fųle at det er et kvalitetsprodukt. Et produkt som virkelig er gjort noe ut av! Den er ikke like stor som mange andre vibratorer, dette er også med på å gjųre den virkelig fin, det er den perfekte stųrrelsen. Produktet kan enkelt rengjųres og kan også brukes i badekaret! – det er favorittvibratoren min, blant alle de jeg har prųvd. Jeg har snart hatt min FiFi i 2 år ;-)! Det er et flott produkt som har levd opp til forventningene!
0
nydelig og estetisk tiltalende vibrator
Nina - 24. mar. 2014
Denne vibratoren er laget av det mykeste materialet og er veldig fin - boksen er også det. Du kan justere både styrken og vibrasjonsmųnsteret, noe som er et pluss. De små knappene i bunnen krever bare litt tilvenning, men totalt sett en veldig fin vibrator.
0
Ja vel.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke den beste leken for meg. Ørene når ikke helt frem. Så når du prøver å plassere leketøyet slik at det når klitoris, gjør det vondt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superfint
Anonymous - 4. mar. 2014
Den er søt, stilig, sexy og fremfor alt effektiv. Et flott supplement når du har samleie med partneren din. Den glir fint inn, lager ikke irriterende lyder og holder seg på plass. I tillegg finnes det en rekke flotte programmer og ulike styrker. Med denne kan jeg få kona mi til å komme når jeg vil. Du kan sette den inn og la den gjøre jobben sin mens du leker med andre deler av kroppen. Gir både klitoris og g-punktet en superfin massasje og garanterer orgasme! Anbefales på det sterkeste til alle som liker å ha leker i leken.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det er superfint på alle måter ... hvis du vil ha det beste, er dette det.
Anonymous - 5. apr. 2017
Den er smidig, enkel å bruke og fiffi elsker den rett og slett! Ha ha!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Tilbakekalling
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan ikke mislykkes med dette produktet, enkelt og effektivt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Deilig, deilig, deilig, deilig
Anonymous - 7. dec. 2012
Som ektemann har jeg for lengst innsett fordelene ved å kjøpe fine leker til kona. Med kjøpet av denne kaninen tror jeg ikke jeg trenger å kjøpe flere, og jeg lurer på om de vi har ikke kommer til å ligge stille. Den er perfekt til f.eks. hvis hun vil gi meg oral ... da kan den sitte av seg selv.... eller og selv på laveste vibrasjonsnivå må hun konsentrere seg for ikke å få orgasme før meg...... de 2 ørene er akkurat der de skal være. Samlet sett er det bare vakkert laget og vibrerer også på G-punktet. Super super produkt Ha det gøy
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Je Joue Fifi Rabbit Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful