TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Je Joue

Det britiske merket Je Joue tilbyr forførende produkter med en luksuriøs følelse. Deres sexleketøy er laget for å gi kvinner de mest intense og nytelsesfulle orgasmene. Når du kjøper et produkt fra Je Joue kan du alltid regne med høy kvalitet og et tidløst design.

Je Joue - luksuriøst sexleketøy til kvinner

Hvorfor bør du velge Je Joue?

Je Joue er et luksuriøst, britisk sexleketøysmerke som henvender seg til den kvalitesbevisste forbrukeren. Merket produserer alt fra rabbit- og g-punktsvibratorer til penisringer og vaginakuler, og produktene kjennetegnes ved deres duse, lilla nyanser og myke former.

Men det er ikke bare deres utseende som skiller produktene fra andre sexleketøy på markedet. Blant annet opererer de vibrerende sexleketøyene fra Je Joue med en lavere frekvens enn sine konkurrenters produkter. De lager dermed ikke den surrende lyden som man vanligvis kan høre med en høyere frekvens. Den lave frekvensen stimulerer dessuten andre deler av nervene, hvilket gir derfor en helt annen type vibrasjoner som kan virke enda mer pirrende.

Man får altså mye valuta for pengene når man kjøper et produkt fra Je Joue, og det er en av grunnene til at merket er så populært blant kvinner og par verden over. Produktene ligger i den litt øvre delen av prisskalaen, men ettersom prisene avspeiler kvaliteten på produktene er det ingen tvil om at de er verdt å investere i. Ikke bare er sexleketøyene utrolig behagelige og svært effektive, de holder også i mange år og gir deg dermed mange, nytelsesfulle stunder - både alene og sammen med partneren din.

Je Joue vibrator og annet prisbelønt sexleketøy

Je Joue har vunnet flere internasjonale priser for sine produkter opp igjennom årene. En Je Joue vibrator, nærmere bestemt klitorisvibratoren Mimi, har blant annet blitt kåret til det beste sexleketøyet i Storbritannia, mens en annen Je Joue vibrator, nemlig g-punktsvibratoren G-Ki, er blitt kåret til verdens vakreste vibrator.

Det London-baserte merket har altså god grunn til å føle seg stolte over sine utmerkelser, og sitt rykte som et av de beste sexleketøysmerkene. I dag selges Je Joues produkter i både Asia og Nord-Amerika, utover Europa, men uansett hvor man finner deres produkter, vil man kunne kjenne igjen den karakteristiske, lilla fargen og det stilrene designet.

Je Joue tilbyr dog også produkter i andre farger, som blant annet svart og rosa, men de aller fleste modellene fås utelukkende i en lilla nyanse. Det virker altså som om de ikke vil endre for mye på deres vinnende konsept. Og hvorfor skulle de gjøre det? Lager man det som kundene vil ha, og produktene er av såpass god kvalitet at selv kritikerne roser dem, da er det vel ingen grunn til å avvike fra suksessformelen.

Je Joue sexleketøy er kjent fra TV

Je Joue ble grunnlagt i England i 2005, og helt siden starten har sexleketøysmerket vært innovative i deres design og utforming av produktene. I begynnelsen produserte Je Joue sexleketøy utelukkende til kvinner, og opplevde stor etterspørsel etter blant annet g-punkstvibratoren G-Ki. Den var revolusjonerende i sin tid da den kunne bøyes, noe som gjorde det mulig for hver kvinne å tilpasse vinkelen på vibratoren, så den traff akkurat på g-punktet. Og det er jo genialt ettersom alle kvinner er forskjellige, så derfor er det kanskje ikke så vanskelig å forstå hvorfor G-Ki fremdeles er et bestselgende produkt den dag i dag.

Je Joue sexleketøy har også fått en del oppmerksomhet i mediene. Et av merkets produktet ble blant annet vist i en episode av TV-serien Sex and the City. Ikke helt uventet var det en rabbitvibrator som ble vist frem, som jo er et av damenes mest elskede sexleketøy. Men de seneste årene har merket også begynt å bevege seg så smått inn på mennenes marked. De har for eksempel laget en luksuriøs penisring som har høstet god kritikk, så vi kan nok regne med at de vil fortsette å produsere leketøy for både menn og kvinner i tiden som kommer.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful