Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjernstyrt Buttplug var 1

Fifty Shades Freed Feel So Alive Fjernstyrt Buttplug

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du overlate eller ta kontrollen over de anale nytelsene med den fjernbetjente Feel So Alive Buttpluggen fra Fifty Shades Freed. 

Den eksklusive silikonpluggen med den mellomstore størrelsen gjør det perfekt til dere som er nysgjerrige på analstimuli, så vel som dere som allerede har funnet de dype gledene forbundet med denne type erotisk lek. 

Feel So Alive er enkel å innføre og behagelig å benytte, også under lang tid. Du kan derfor saktens sette opp pluggen i god tid og vente  spenning på hvornår din partner velger å gi deg de deilige anale vibrasjonene. 

Du får hele 12 hastigheter og 8 pirrende vibrasjonsmønstre å velge mellom, slik at det helt sikkert er noe for enhver smak, uansett om du leker solo eller sammen med en partner. 

Vibratoren har en egen Travel Lock-funksjon, som sikrer at den ikke starter i utide. Hold bare nede on/off-knappen i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere denne funksjonen. 

Del av den offisielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak de populære bøkene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful