Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Freed Sweet Release Klitorisstimulator var 1

Fifty Shades Freed Sweet Release Klitorisstimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Møt din nye bestevenn i dette produktet, og opplev klitorisorgasmer som gir deg akkurat hva navnet tilsier; en Sweet Release! Fifty Shades Freed Sweet Release Klitorisstimulator er et must for enhver kvinne. 

Sweet Release stimulerer klitoris med en herlig, sugende fornemmelse i fire mønstre og fire hastigheter som gir skreddersydd nytelse. Den kan til og med vibrere i tre hastigheter samtidig som den suger. Dette blir utvilsomt et orgasmefylt bekjentskap.

Den eksklusive stimulatoren kan også brukes som klitorisvibrator uten sugefunksjon, og her har den 12 pirrende intensiteter. Den er dessuten vanntett og oppladbar, slik at du kan nyte en tilfredsstillende alenestund, når og hvor du vil. 

Vibratoren har en spesiell Travel Lock-funksjon, som sikrer at den ikke starter i tide og utide. Hold enkelt on/off-knappen inne i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere denne låsen. 

Sweet Release er en del av den offisielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren av de bestselgende bøkene, E.L. James. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful