Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Under The Bed Stretcher Bindesæt var 1

Fifty Shades of Grey Under The Bed Stretcher Bindesæt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Under the Bed Bindesett er fra den offesielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen - designet i samarbeid med forfatteren bak den besteselgende trilogien, E. L. James.  Med bindesettet kan du forvandle din seng til en ekte bondageseng, hvor kontroll, dominans og nytelse er i fokus. Juster den sentrale stroppen, så den er en smule lengre enn sengen din, plasser den deretter under madrassen, så de to endene stikker ut øverst og nederst ved din madrass. Videre fester du mansjettene til hender og føtter, så din partner vil ligge med hendene over hodet og benene samlet. Dermed er dere klar til en frekk bindelek.  Innsiden av mansjettene er laget i kunstskinn, som er myke å ha på seg, og lager ikke merker i huden. Mansjettene lukkes med borrelås. De små metallkrokene i mansjettene kan også brukes til å låse enten hender eller føtter sammen.  Sammen med Under the Bed Bindesett får du også med et blindfold, som kan være ekstra pirrende å bruke sammen med settet. I tillegg kommer det med et "Ikke forstyrr"-skilt i beste Fifty Shades of Grey-stil. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful