Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesett var 1

Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesett

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Elastisk Senge Bindesett er av den offesielle Fifty Shades kolleksjonen - designet i samarbeid med forfatteren bak den bestselgende boktrilogien, E.L. James.  Med Senge Bindesettet kan du forvandle din seng til en ekte bondageseng, hvor kontroll, dominans og nytelse er i fokus. Settet gjør det mulig å feste både armer og ben til sengen, og det er både enkelt og raskt. Først samler du stroppene i et kryss under sengen. Deretter trekker du to stropper opp over madrassen til hendene, og to opp til anklene. Videre fester du mansjettene. Din partner (eller deg selv) vil da ligge med armene samlet over hodet og føttene samlet i sengeenden. Innsiden av mansjettene er av kunstskinn, så de er myke å ha på, og lager ikke merker i huden. De lukkes med borrelås. Mansjettene er festet til hver sin stropp, så er din partner med garanti spent skikkelig fast.  Alle mansjettene er justerbare og kan spennes inn og ut, så de passer ulike størrelser. De er samtidig en smule elastiske, så det kan være mulig å stramme dem fastere under fastspenningen. Det elastiske bindesettet passer til alle størrelser av senger.  Sammen med settet får du også et blindfold, som kan være ekstra pirrende å bruke sammen. I tillegg kommer også et "Ikke forstyrr"-skilt i beste Fifty Shades of Grey-stil.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt for en uskikkelig kveld i Grey's navn.
Anonymous - 13. mar. 2024
Mykt stoff for håndleddene, litt elastisk, men likevel hardt så hun ikke slipper taket så lett. Superenkel å leke med! Det føles akkurat som i filmene, noe som gjør det mye frekkere. Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha et morsommere sexliv!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Bondage
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har hatt noen skikkelig frekke leker med slipsesettet vårt. Det holder godt, føles godt rundt leddene og strammer ikke, da du selv kan bestemme hvor stramt du vil ha det. Blindfolded er ganske tynt, men det fungerer akkurat som det skal, noe som gjør leken mye frekkere.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful