Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Greedy Girl Gold G-Spot Rabbit Vibrator var 1

Fifty Shades of Grey Greedy Girl Gold G-Spot Rabbit Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den enormt populære Greedy Girl rabbitvibratoren fikk en nydelig, gylden makeover for å feire 10 år med Fifty Shades of Grey. Denne spesialutgaven er kledd i skinnende, gullfarget silikon, og har i likhet med forgjengeren to kraftige motorer som sender svimlende behagelige vibrasjoner til G-punktet og klitoris.

Den robuste akselen har en innsettbar lengde på 13 cm og en diameter på opptil 3,9 cm. Påfør en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel før du skyver den inn og nyter dens 3 vibrasjonshastigheter og 9 mønstre. Tuppen buer for å møte G-punktet ditt for deilige dype opplevelser.

De søte kaninørene vibrerer med 3 hastigheter mot klitorisområdet ditt, så forbered deg på fantastiske blandede orgasmer. Kontroller vibrasjonene i skaftet og ørene hver for seg med de to knappene på håndtaket.

Lad den vanntette vibratoren med den medfølgende USB-kabelen. Det er en lek å rengjøre med vann og mild såpe eller sexleketøysrense for optimal hygiene. Oppbevar den i den medfølgende satengposen mellom bruk.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful