TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 Fifty Shades of Grey Komplett Bindesett Til Døren var 1

Fifty Shades of Grey Komplett Bindesett Til Døren

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Fifty Shades of Grey Bindesett til døren er en del av den offesielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen - designet i samarbeid med forfatteren bak den bestselgende trilogien, E.L. James.  Hvis dere vil ha en sensuell face-to-face opplevelse eller utstille bakpartiet, er dette eksklusive settet noe for dere. Settet gjør det mulig å feste både armer og ben til døren, og det både enkelt og raskt.  Plasser stroppene med de 4 ringene på undersiden av døren, og trekk deretter stroppene med de små "vektene" i et kryss opp over døren. Deretter fastgjør dere mansjettene med de små metallkrokene til henholdsvis hender og føtter. Innsiden av mansjettene er av kunstskinn, så de er myke å ha på og lager ikke merker i huden. Mansjettene lukkes med borrelås.  De små metallkrokene i mansjettene kan også brukes til å låse enten hender eller føtter sammen. Hvis dere er virkelig akrobatiske, kan dere velge å stå på hodet, så partneren får fritt innsyn til de mest intime områder.  Sammen med Komplett Bindesett til Døren følger også med et blindfold, som kan være ekstra pirrende å bruke sammen med settet. I tillegg er det også med et "Ikke forstyrr"-skilt i beste Fifty Shades of Grey-stil. Settet er laget av materiale av høy kvalitet og er meget luksuriøst.  Husk alltid å passe på hverandre og sikre at døren kan tåle vekten når dere leker. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful