Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Massage Me Massasjelys 192 g var 1

Fifty Shades of Grey Massage Me Massasjelys 192 g

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Tenn deres Fifty Shades of Grey ”Massage Me” massasjelys, og la rommet bli fylt med Mr. Greys karakteristiske duft. Så er stemningen satt for en natt i forførelsens tegn. ”Massage Me” massasjelyset inneholder koksolje og jojoba, som føles deilig og som pleier huden. "Christian lifts me, carries me over to the bed, and lays me down on the cool satin sheets. After a moment, his hands, still oiled, gently rub the backs of my thighs, my knees, my calves and my shoulders." - Anastasia Steele Et massasjelys gir muligheten for mange deilige opplevelser, og kan brukes både for å skape en deilig luft rommet, eller som massasjeolje. Tenn lyset, og la det brenne i ca. 15 minutter, frem til oljen er flytende. Blås ut lyset, og hell deretter den varme oljen ut over huden. Den vil være varm og pirrende, men ikke så varm at den brenner huden. Massasjelyset inneholder nok olje til at det normalt vil holde til flere gangers bruk, men det kommer naturligvis an på hvordan dere velger å bruke det.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful