Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernstyrt Parvibrator var 1

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernstyrt Parvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne spennende parvibratoren fra produktserien Relentless Vibrations av Fifty Shades of Grey tilbyr fantastisk variert lek og kan tilpasses for å passe perfekt til kroppen din. Kos dere med den på de ytre eller indre erogene sonene, og kontroller de dype vibrasjonene med den trådløse fjernkontrollen.

Den unike formen består av en trekantet vibratordel og to justerbare antenner. For dype, behagelige G-punkt orgasmer, skyv vibratoren inn i skjeden og brett antennene på utsiden for å holde den godt på plass. Påfør vannbasert glidemiddel for å legge til en sensuell glid.

Du kan også snu vibratoren, plassere den mot klitoris og forankre den på plass ved å brette antennene inne i skjeden. På denne måten kan den også brukes under samleie for å nyte spennende dobbel stimulering som godt kan resultere i blandede orgasmer.

Kontroller de kraftige vibrasjonene ved hjelp av fjernkontrollen, eller lån den vekk den til partneren din for spennende opplevelser fulle av overraskelser. Vibratoren er vanntett, så det er et godt valg for våte eventyr i dusjen eller badekaret, så lenge du holder fjernkontrollen tørr.

Lad vibratoren med den medfølgende USB-kabelen. Fjernkontrollen fungerer med det medfølgende 1x CR2032 batteriet og har en rekkevidde på opptil 5 m. Rengjør vibratoren med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for enestående hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful