Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Secret Weapon Vibrerende Penisring var 1

Fifty Shades of Grey Secret Weapon Vibrerende Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne forlenge din ereksjon og samtidig stimulere din partner med pirrende vibrasjoner? Da er Fifty Shades of Grey sin Secret Weapon Penisring perfekt for deg.

Ringen klemmer lett rundt hans penis og samler blodet for en fyldigere samt større ereksjon. Vibrasjonene fra penisringen stimulerer både henne og han under akten, og gir en ekstra intens opplevelse.

Penisringen plasseres om skaftet og vibratoren slås på. Den har en diameter på 3,3 cm, og vil derfor passe de fleste penisstørrelser. Den avtagbare bullettvibratoren har et vibrasjonsnivå.

Secret Weapon penisringen er laget i myk silikon, og er dessuten vanntett. Bruker 3 x LR41 batterier (6 batterier følger med).

Etter bruk rengjøres den enkelt med varmt vann og gjerne en sexleketøysrengjøring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke bra
Marius - 5. apr. 2021
Fungerte desverre meget dårlig. Vibrasjonene traff ikke noe så denne ble brukt en gang og så rett i søppelet.
Ikke kjøp
Kalle - 26. aug. 2018
Jeg var ganske skuffet . For det første så satt den ganske løst. den falt ikke av men den strammet ikke heller. så var ingen merkbar forskjell eller forbedring på ereksjon. (for referanse så er jeg 5 cm i diameter og reklamen påstår at den virker helt ned til 3.3 cm... MEGET skeptisk på det) for det andre så fikk verken jeg eller dama mi noe ut av vibreringen. den var så svak så det var ikke noe mer enn bare lyd ved skrittet. og hvis du er nyfiken på vibrerende penis ring kan du få andre langt billigere enn denne. Derfor ville jeg ikke anbefalt denne her til noen.
Godt produkt
Søren - 6. jul. 2017
Hvis man aldri har prøvd penisring med vibrator før, er det denne man skal gå for første gang. Den er enkel å ta på, og særlig hvis man gjør det før man blir helt stiv eller bruker glidekrem. Den er både god sammen med en partner og når man trenger en rask runde alene. Virbasjonene er on/off og gjør en ekstra stiv. Kvaliteten er god til prisen, og jeg kan kun anbefale andre å gi den et forsøk.
Kupp
Petra - 19. jul. 2017
Både jeg og mannen min er veldig fornųyde med det.
0
Godt produkt
Sųren - 28. jun. 2017
Hvis du ikke har prųvd en penisring med vibrator fųr, bųr du prųve denne. Den er ganske enkelt å ta på, spesielt hvis du gjųr det fųr du blir helt stiv eller bruker glidemiddel. Det er både godt med partner og når man trenger en rask ųkt alene. Vibrasjonene er på/av og gjųr en ekstra stiv. Kvaliteten er god til prisen, og jeg kan bare anbefale andre å prųve den.
0
Godt produkt
Anonymous - 7. jul. 2017
Hvis du aldri har prøvd en vibrerende penisring før, er denne verdt et forsøk. Den er enkel å ta på, spesielt hvis du tar den på før penis er helt erigert og bruker et glidemiddel. Den egner seg både til bruk i parforhold og til rask sololek. Vibratorene fungerer på av/på-basis og gjør ereksjonen veldig stiv. Verdien for pengene er god, jeg anbefaler alle å prøve den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Nesten utmerket
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott materiale og størrelse (min egen 17/4,5). Veldig fin å se på. Kjører jevnt og trutt. Stort minus for vibratoren, som gikk tom for strøm etter bare 15 minutters bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du aldri har prøvd en penisring med vibrator før, bør du prøve denne. Den er ganske enkel å ta på, spesielt hvis du gjør det før du har ereksjon eller hvis du bruker glidemiddel. Den egner seg godt både sammen med en partner eller for en kjappis alene. Vibrasjonene er av/på og gjør deg enda hardere. Kvaliteten er god til prisen, og jeg kan bare anbefale andre å prøve den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Ifølge mannen selv er den veldig behagelig å bruke. Jeg elsker den silkemyke følelsen, og kvaliteten er sannsynligvis bedre enn de fleste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Både mannen min og jeg er veldig fornøyd med den.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful