Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow var 1

Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du en frekk fantasi om å få et blowjob av Jesse Jane? Så er Fleshlight Girls Jesse Jane Swallow det perfekte onaniproduktet til deg. Denne Fleshlighten er nemlig en tro kopi av Jesse Janes frekke munn og lepper. Den er laget i Fleshlights Real Feel Super Skin materiale, som gir en helt naturtro opplevelse. Det myke og fleksible materialet er veldig stimulerende når det klemmer rundt penisen din og du vil få en ekstra pirrende opplevelse hvis du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. Du kan skru på lokket i bunnen av Fleshlighten for å få et større trykk rundt penisen. Jo strammere du skrur lokket, jo mere vakuum dannes det inne i Fleshlighten og du får en større intensitet rundt penisen. Etter bruk vaskes Fleshlighen med varmt vann. Vi anbefaler at du deretter sprayer den med litt antibakteriell Fleshlight Wash. Når sleevet er tørt, kan du med fordel bruke et Fleshlight pulver, slik at sleevet beholder den myke og glatte overflaten. Jesse Janne Swallow er en del av Fleshligt Girls serien, som er laget av avstøpninger av de største pornomodellene i verden. Materialet er veldig fleksibelt og kan derfor brukes av stort sett alle menn.  
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Som tittelen sier! Lokket skaper et godt vakuum som gir en mer realistisk følelse. Kjøpte den for å ha den når partneren min ikke er tilgjengelig, men hun var nesten mer nysgjerrig enn meg! Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful