Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Mia Malkova Lvl Up var 1

Fleshlight Girls Mia Malkova Lvl Up

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00
Inkl. mva.
kr 795,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Girls er formet og designet etter de hotteste pornostjernene i verden, og med Mia Malkova Fleshlight Girls Lvl Up får du en tro kopi av Mias intime folder og kurver.

Sleevet er laget av mykt og fleksibelt SuperSkin som føles realistsik og deilig. Innsiden av sleevet har en unik Lvl Up-struktur i spiraldesign som gir deg en ekstremt pirrende onaniopplevelse.

Når du trenger inn i den frekke masturbatoren kan du styre trykket rundt penis selv ved å skru på lokket i bunden av Fleshlighten. Det utløser et pirrende vakuum som høyner opplevelsen til en nytt nivå.

Velg din personlige favoritt i Fleshlight-serien eller lag din helt egen samling av de kjente masturbatorene.

MerkeFleshlight
Sub-brandGirls
Produkt vekt (g)645
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)20
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Russisk, Fransk, Engelsk
SKU22606
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd
Pussy eater - 25. jun. 2022
Fornøyd
Denne er den beste Fleshlighten jeg har!
TheBigPig - 3. jun. 2021
Den er veldig stimulerende, den har god variasjon og har en veldig god kvalitet. Med endelokket helt gjennskrudd, har den en et godt vakum og en trang følelse. Kjører du sakte her, er det bare å nyte! Fint for edging! Hvis du så åpner endelokket, er det helt nydelig å øke farten. Med litt åpent lokk, kjenner du også bedre den fine teksturen som er inni. Jeg anbefaler et godt vannbasert glidemiddel, ikke for tyktflytende, det er viktig. Jeg bruker Fleshlube fire. Lett å gjøre ren, ta sleeven ut av hylsa, putt den på vannkrana, og kjør først kaldt vann gjennom noen sekunder. Deretter lunka vann i ca.trevdve sekunder. Gjerne begge veier. Spray isopropanol (f,eks Blåtind Blårens) både inni og utvendig. Den hjelper deg med å drepe bakterier, og tørkinga går mye fortere. Jeg pleier å bruke en hårtørrer med kaldluftknappen inntrykt, og blåse gjennom. Etter ca tre minutter, pudrer jeg den uvendig med finkorna maismel (cornstarch). Da er den klar til bruk igjen. Den kan fint lufttørkes også, da tar det ca. åtte timer på badegulvet:-). Løp og kjøp! :-)
Bra produkt! Ingen skam i og eie ett sexleketøy for menn!
Pedro - 2. aug. 2020
Jeg kjøpte dette produktet med en gang jeg fylte 18 og fikk som forventet. flere orgasmer og en god opplevelse med produktet. Det ligger fortsatt mye stigma rundt produkter for menn, ignorer alle som prøver og "shame" deg for og eie en Fleshlight og bruk den med god samvittighet. Det er ingenting galt i og eie ett produkt som hjelper deg og bli kjent med din egen kropp! Produktet kunne vært litt strammere :)
Fleshlight
Müller - 30. apr. 2021
Virkelig flott og lett å ha med å gjųre. Veldig lett å rengjųre, jeg kan bare anbefale dette.
0
Så deilig at du ikke kan la den vęre i fred!
Severin - 21. oct. 2020
På de mange fora på nettet har denne Fleshlighten ofte blitt kåret til en av de beste på markedet akkurat nå. Jeg er enig med dem! Det er en av de absolutt beste jeg har prųvd — og samtidig en av de visuelt frekkeste. Det fųles naturlig og er veldig stimulerende. Åpningen er tett og spiralformet, noe som gir en skikkelig fin fųlelse. Slik er kjennetegnet til Lvl Up! Mange gode orgasmer er garantert med denne Fleshlighten, som kombinerer en tett åpning med mange stimulerende knopper og kamre inni. Rengjųringen er superenkel når du har prųvd den noen ganger ;-)
0
Veldig bra!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne fantastiske fleshlighteren er veldig realistisk og stimulerer pikken din minst like godt som en ekte fitte. Jeg er veldig fornøyd og har ofte herlige og våte øyeblikk med den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke så bra som forventet
Anonymous - 3. nov. 2022
Det var ikke så stimulerende som jeg trodde. Min Tenga Flip er bedre. Det mest stimulerende med Fleshlight er at den ser ut som den ekte varen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Beste kjøp!
Anonymous - 12. sep. 2022
Mitt favorittkjøp! Denne Fleshlight er veldig stram, noe som fikk meg til å føle den hele veien gjennom. Det føles så deilig. Hvis du vurderer å kjøpe en fleshlight, synes jeg det bør være denne. Men husk at den er stram. 10/10
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Entusiastisk
Anonymous - 2. feb. 2023
Min første Fleshlight Girl, men definitivt ikke min siste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt
Anonymous - 11. apr. 2021
God variant av fleshlight-serien som føles veldig fin å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful