TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Masturbator & onaniprodukt

Vi har et stort utvalg av stimulerende masturbatorer og andre onaniprodukter til menn. Finn ditt favorittleketøy blant de mange testvinnerne og bestselgerne fra noen av verdens største merker som blant annet TENGALELOFleshlight og Pipedream.

Mest solgte produkter

Masturbator - gjør onanistundene mer spennende

Masturbatorer i alle former, farger og størrelser

Det skulle ikke være noe problem for oss å bli enige om at sex med en partner er deilig og ofte tvers igjennom fantastisk. Men man skal heller ikke forsømme en god onaniopplevelse. Og med en av de (ekstremt) mange masturbatorer som finnes på markedet kan du gjøre onaniopplevelsene dine enda bedre. I løpet av de siste årene er nemlig masturbatorer blitt stadig mer populære. Dagene med uhygieniske sexdukker eller kjedelige vibratorer er derfor over. Nå til dags simulerer mange masturbatorer følelsen av en ekte vagina, munn eller anus og gir deg den beste tenkelige opplevelsen.

Uansett om du foretrekker blowjobs eller handjobs, vibrasjoner eller ikke, så kan du innenfor Sinful.no sitt utvalg av masturbatorer finne noe som passer til deg. Vi har et enormt utvalg av produkter som bl.a. gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne. Med det store utvalget kan du selv velge hvilken del av henne du foretrekker. Hvis du ikke vil nøye deg med å "bare" nyte følelsen av en ekte kvinne ved f.eks. en pocket pussy, kan du også finne forskjellige sexdukker som har kvinnelige former som du kan ta på og nyte synet av. Noen av våre spennende masturbatorer har forskjellige innvendige strukturer som gir en mer stimulerende og myk fornemmelse, f.eks. de populære eggene fra Tenga eller Fleshlight.

Onani produkt, onani-produkt eller onaniprodukt?

Kjært barn har mange navn. Men uansett om du spør etter onani produkter, onani-produkter eller onaniprodukter, så vet våre kundeserviceansatte godt hva du mener. For jo flere flere onaniprodukter som er kommet på markedet, jo vanskeligere er det å finne rundt i jungelen av dem. Hvilket onaniprodukt passer best til deg og ditt behov? Hvordan bruker man de forskjellige produktene, og hvilken type glidemiddel passer best til? Alle disse spørsmålene og mange flere er spørsmål våre kundeserviceansatte kan hjelpe deg med, slik at vi sammen kan sørge for at du får den beste mulige onaniopplevelsen.

 Sinful.no er vi stolte av å håndplukke de aller beste onaniproduktene til deg. Vi selger våre produkter ut fra kriteriet at kvalitet, design og funksjonalitet skal være på topp. Derfor har vi det største utvalget av kvalitetsprodukter. En god sex- eller onaniopplevelse henger i høy grad sammen med kvaliteten av de involverte onaniproduktene. Jo høyere kvaliteten er, jo bedre blir opplevelsen.

Prøv for eksempel Arcwave Ion som er et nytt og revolusjonerende produkt til menn. Den stimulerer penis med lufttrykk på samme måte som de populære lufttrykkvibratorene til kvinner. Opplev den pirrende følelsen som lufttrykket gir, og få orgasmer i lange baner.

Vi har også en rekke sex julekalendere, som inneholder både onaniprodukter og andre sexleketøy til menn. Hvis du vil slippe å velge, og samtidig bli overrasket over innholdet, er det et utmerket alternativ til deg eller partneren din i tiden opp til jul.

Oppgrader hånden med en masturbator

Har du en partner, sitter du kanskje og tenker, "Hva med meg? Kan jeg også få glede av en masturbator?" Selvfølgelig kan du det. Det er nemlig ikke kun egnet til frekk alenelek. Du kan også bruke en masturbator sammen med kjæresten, konen, mannen eller din foretrukne sexpartner. Denne type produkter er blant annet ideelle som en del av et forførende og pirrende forspill. La din partner stimulere deg med yndlingsonaniproduktet ditt for å finne ut hvor lenge du kan holde fingrene borte fra ham/henne.

Som singel er lekemulighetene som en masturbator tilbyr virkelig mange. Først og fremst får du en bedre onaniopplevelse når du bruker sexleketøy enn når du nøyer deg med hendene. Det er dessuten designet for å stimulere deg på en langt mer effektiv måte enn hånden din, og forskjellen kan i den grad merkes.

En masturbator er også et godt valg til deg som ønsker å forbedre utholdenheten. Hvis du trener utholdenheten din med en masturbator, vil du raskt oppleve at du holder ut lenger, både alene og sammen med en partner. En masturbator som er spesielt utviklet for å forbedre utholdenheten er app-styrte MYHIXEL TR. Med den kan du holde ut opptil 3 ganger så lenge i sengen - til glede for både deg og partneren din. Har du ennå ikke prøvd noen av de mange spennende produkter vi fører her i vår sexbutikk, er det bare å komme i gang. Du har mange timers frekk nytelse i sikte.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful