Onaniprodukter for menn

Det skjer stadig nye utviklinger innen sexleketøy for menn, særlig når det kommer til onaniprodukter. Produsentene overrasker oss stadig med deilige, pirrende og stimulerende produkter i flott design og med nyskapende løsninger. Enten du er på jakt etter kraftige vibrasjoner, spennende design eller realistiske stimuleringer, så har vi produktet for deg.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Apollo (1)
Arcwave (1)
Autoblow (6)
B Swish (1)
Baseks (1)
Belladonnas (1)
Blow-Yo (2)
CalExotics (5)
Classix (1)
Close2You (1)
Colt (1)
Cyberskin (5)
Doc Johnson (8)
Fetish Fantasy (2)
Fist It (1)
Fleshjack (3)
Fleshlight (53)
Fuck Me Silly (13)
Fun Factory (3)
Handy (1)
Hot Octopuss (4)
Hustler (3)
Jesse Jane (4)
Jessy James (1)
Kiiroo (10)
Kokos (2)
Lelo (2)
Leten (4)
LoveBotz (3)
Lovense (1)
LovingJoy (4)
Main Sqweeze (4)
Man Wand (1)
Marc Dorcel (3)
Meiki (1)
Mixed (8)
Mood (1)
Mr. Membr (23)
Myhixel (3)
Mystim (6)
Nalone (1)
Nature Skin (1)
Nexus (1)
NMC (4)
Optimale (2)
PDX Elite (16)
PDX Male (2)
PDX Plus (7)
Perfect Fit (1)
Pipedream Extreme (28)
Pipedream Products (1)
Private Tube (3)
Realistixxx (1)
Rebel (6)
Rends (2)
Satisfyer (6)
Screaming O (1)
Sevencreations (2)
SexFlesh (5)
Shots Dolls (4)
Shots SLT (2)
Shots Toys (1)
Signature Strokers (2)
Sinful (7)
Sir Richard Control (2)
Sir Richards (1)
Sono (2)
Spider (2)
Suck-O-Mat (2)
Svakom (3)
Sweet Smile (1)
Tenga (70)
Topco (3)
Tracy´s Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Utensil Race (6)
Vulcan (4)
Wand Essentials (2)
You2Toys (11)
Vis alle 440 produkter
Du har sett 42 av 440 produkter
Vis flere

Onaniprodukter

Onaniprodukter i alle former, farger og størrelser

Det skulle ikke være noe problem for oss å bli enige om at sex med en partner er deilig og ofte tvers igjennom fantastisk. Men man skal heller ikke forsømme en god onaniopplevelse. Og med noen av de (ekstremt) mange onaniprodukter til menn kan du gjøre onaniopplevelsene dine enda bedre. I løpet av de siste årene er onaniprodukter blitt gradvis mer populære. Dagene med uhygieniske sexdukker eller kjedelige vibratorer er derfor over. Nå til dags simulerer mange av onaniproduktene følelsen av en ekte vagina, munn eller anus og gir deg den beste tenkelige opplevelsen.

Uansett om du foretrekker blowjobs eller handjobs, vibrasjoner eller ikke, så kan du innenfor Sinful.no sitt utvalg av onaniprodukter finne noe som passer til deg. Vi har et enormt utvalg av produkter som bl.a. gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne. Med det store utvalget kan du selv velge hvilken del av henne du foretrekker. Hvis du ikke vil nøye deg med å "bare" nyte følelsen av en ekte kvinne ved f.eks. en pocket pussy, kan du også finne forskjellige sexdukker som har kvinnelige former som du kan ta på og nyte synet av. Noen av våre spennende onaniprodukter har forskjellige innvendige strukturer som gir en mer stimulerende og myk fornemmelse, f.eks. de populære eggene fra Tenga eller Fleshlight.

Onani produkter, onani-produkter eller onaniprodukter?

Kjært barn har mange navn. Men uansett om du spør etter onani produkter, onani-produkter eller onaniprodukter, så vet våre kundeserviceansatte godt hva du mener. For jo flere flere onaniprodukter som er kommet på markedet, jo vanskeligere er det å finne rundt i jungelen av dem. Hvilket onaniprodukt passer best til deg og ditt behov? Hvordan bruker man de forskjellige produktene, og hvilken type glidemiddel passer best til? Alle disse spørsmålene og mange flere er spørsmål våre kundeserviceansatte kan hjelpe deg med, slik at vi sammen kan sørge for at du får den beste mulige onaniopplevelsen.

På Sinful.no er vi stolte av å håndplukke de aller best onaniproduktene til deg. Vi selger våre produkter ut fra kriteriet at kvalitet, design og funksjonalitet skal være på topp. Derfor har vi det største utvalget av kvalitetsonaniprodukter. En god sex- eller onaniopplevelse henger i høy grad sammen med kvaliteten av de involverte onaniproduktene. Jo høyere kvaliteten er, jo bedre blir opplevelsen.

Prøv for eksempel masturbatoren Arcwave Ion som er et nytt og revolusjonerende produkt til menn. Den stimulerer penis med lufttrykk på samme måte som de populære lufttrykksvibratorene til kvinner. Opplev den pirrende følelsen som lufttrykket gir, og få orgasmer i lange baner.

Oppgrader hånden med et av våre mange onaniprodukter

Har du en partner, sitter du kanskje og tenker, "Hva med meg? Kan jeg også få glede av noen av de forskjellige onaniproduktene til menn?" Selvfølgelig kan du det. Onaniprodukter er nemlig kun egnet til frekk alenelek. Du kan med fordel også bruke den sammen med kjæresten, konen, mannen eller din foretrukne sexpartner. Onaniproduktene er ideelle som en del av et forførende og pirrende forspill. La din partner stimulere deg med yndlingsonaniproduktet ditt for å finne ut hvor lenge du kan holde fingrene borte fra ham/henne.

Som singel er lekemulighetene onaniprodukter tilbyr virkelig mange. Først og fremst får du en bedre onaniopplevelse når du bruker sexleketøy enn når du nøyer deg med hendene. Onaniprodukter er designet for å stimulere deg på en langt mer effektiv måte enn hånden din, og forskjellen kan i den grad merkes. Onaniprodukter er også et godt valg til deg som ønsker å utvikle bedre utholdenhet. Hvis du trener utholdenheten din med et onaniprodukt, vil du raskt oppleve at du holder lenger, både alene og sammen med en partner. Et onaniprodukt som er spesielt utviklet for å forbedre utholdenheten er app-styrte MYHIXEL TR. Med den kan du holde opptil 3 ganger så lenge i sengen - til glede for både deg og partneren din. Har du ennå ikke prøvd noen av de mange spennende onaniproduktene vi fører her i vår norske sexbutikk, er det bare å komme i gang. Du har mange timers frekk nytelse i sikte.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no