Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Quickshot Boost var 1

Fleshlight Quickshot Boost

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Quickshot Boost er en flott masturbator som er utstyrt med innvendige spiraler, så sleevet virker svært pirrende og stimulerende.

Sleevet er åpent i begge ender så du kan få en veldig ekte opplevelse med produktet. Du kan også gi henne styringen over masturbatoren, og få henne til å pirre deg til klimaks.

Boost blir gradvist varmere når det beveges opp og ned. Hvis du bruker en glidekrem sammen med produktet føles det enda mer naturtro.

Sleevet er laget i materialet SuperSkin som er mykt og fleksibelt, og gir en realistisk følelse rundt penis.

Rengjør sleevet i varmt vann og bruk gjerne etterfølgende en sexleketøysrengjøring for ekstra god hygiene.

Det kan også anbefales at du fra tid til annen bruker et Fleshlightpulver etter rengjøring. Dette er med til å bevare den myke og deilige teksturen i produktet, og det vil holde seg lengre.

I 2016 vant Fleshlight Quickshot Boost prisen for beste nye produkt til menn ved ETO Awards.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig følelse
Øystein - 9. dec. 2018
Quickshoten gå meg en deilig og sterk orgasme. Jeg anbefaler å varmen den litt før du bruker den. Da blir nytelsen sterkere. Har også prøvd den med kjæresten min. Hun gå meg en HJ med quickshot. Noe som kan anbefales. Det eneste negative med denne er hvis du er større enn normalt. Jeg har en ganske gjennomsnittlig penis, og da passer den akkurat. Er du stor kan den kanskje bli litt i trangeste laget. Enjoy.
For trang
fleshlightveteran1976 - 1. nov. 2018
Plaststykket i midten gjør åpningen for trang til å gå gjennom, og tar mer plass enn det burde. Alternativet er å ta ut den myk delen, men dette blir veldig klissette, og gir ikke samme følelse som foventet ved bruk av en Fleshlight. Mønsteret i seg selv er også ganske tett på en kunstig måte. Ingen virkelighetsfølelse her. Noe positivt var renhold, at det tok kortere tid enn med en full størrelse Fleshlight.
Dårlig førsteinntrykk av Fleshlight
Anonymous - 7. jan. 2021
Jeg hadde alltid ønsket meg en Fleshlight og følte at dette var et flott diskret alternativ. Omkretsen er for liten for meg ... Det er umulig å ikke måtte ta hylsen ut av plasthylsen ved rengjøring, og i motsetning til de større modellene, må den trykkes eller trekkes ut med kraft. Men den virkelige skuffelsen er at mønsteret på innsiden er litt som å se et bilde av en hamburger, men få noe mindre gjennomstekt på tallerkenen. Åpenbare støpefeil, eller feil markedsføring.
Maskinoversettelse fra sinful.se
den merkelige mannen i quickshot-familien
Anonymous - 13. mar. 2024
Det eneste hurtigbildet som ikke er gjennomsiktig. Forskjellig innvendig tekstur avhengig av inngangen, selv om jeg ikke merket det. Det var ok, men mannen min syntes det var litt trangt. Den lille ringen på plasthylsen løsnet, noe som ikke var bra, men Sinful byttet den ut. God service på det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
For mye folk
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott produkt og annerledes enn andre med bunn. + for design og pris. - var for smal for meg, det var ingen info om anbefalt omkrets.
Maskinoversettelse fra sinful.se
For liten
Anonymous - 5. jul. 2021
Jeg har kjøpt flere produkter, de er for små til å bruke, jeg vet ikke hvilke dimensjoner du leter etter, men det er ikke en dansk penis.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fin følelse, men...
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er et veldig fint produkt. Det føles godt på pikken og er lett å håndtere og rengjøre. Du bør imidlertid være oppmerksom på at hvis pikken din er veldig buet, kan det være vanskelig å bruke dette produktet. Du kan omgå dette ved å fjerne hylsen fra plastholderen :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Totalt sett et flott produkt
Anonymous - 12. may. 2018
Alt i alt et bra produkt, men det kunne vært designet mye bedre. Hvis den for eksempel ikke er stram nok, må du selv ta den ut av midtpunktet og sette en snor eller noe annet rundt den og stramme den til. Deretter setter du den tilbake i midtpunktet. Bortsett fra mangelen på tilpasningsmuligheter er det et flott produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt Fleshlight-produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har tidligere prøvd de vanlige fleshligts. De er gode, men kan være litt store å bruke, så jeg var spent på å prøve denne nye quickshotten, og jeg ble positivt overrasket. Den er virkelig god. Den gir en annen stimulering enn en vanlig Fleshlight, men det gjør ikke noe.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful