Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Bootie Analplugg Medium var 1

Fun Factory Bootie Analplugg Medium

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 129,00kr 96,75
Inkl. mva.
kr 319,00kr 271,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du lett øvet innenfor analstimuli og ønsker en enda fyldigere og mer intens opplevelse, så er denne analpluggen fra Fun Factory et opplagt valg.

Den myke og bøyelige analpluggen har et ergonomisk design utformet for å stimulere anus og prostata best mulig. Den kan både brukes før analsex, men også under samleie for å få ekstra dype orgasmer.

Analpluggen har en buet ende og en praktisk stopper som gjør den trygg og behagelig å bruke. Den er vanntett og kan brukes av både ham og henne.

Fun Factory Bootie Medium er produsert i Tyskland og laget av myk, medisinsk silikon. Den har en full lengde på 10 cm, hvorav 8 cm kan innføres. Den er 3,5 cm på det bredeste punktet.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)69
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeItaliensk, Tysk , Kinesisk, Finsk, Svensk, Japansk, Russisk, Fransk, Nederlandsk, Polsk, Engelsk, Spansk, Dansk, Norsk
SKU15384
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den frekke fųlgesvennen
mannen - 19. jan. 2021
Jeg kjųpte denne fordi jeg ville ha en plugg som ville massere prostata mens jeg gjorde mine daglige gjųremål hjemme. Og jeg må si at denne er perfekt for akkurat det. Den glir lett inn (med glidemiddel selvfųlgelig), og sitter akkurat som den skal og presser seg inn på prostata og de sensitive nervene uten at det blir for mye. Og medium er en god stųrrelse. En gang i fremtiden ser jeg frem til å prųve den store versjonen ;-) God kvalitet, og et godt kjųp! som jeg vil anbefale! ;-D
0
Nydelig leketųy
Softdog - 13. aug. 2020
Jeg fikk den i gave av kona mi, den sitter godt og fųles superfin, og gir bare orgasmen min den ekstra boosten. En sikker vinner.
0
Hotte leker
Softdog - 13. aug. 2020
Jeg fikk den i gave av kona mi, den sitter godt og fųles superfin, og gir bare orgasmen min den ekstra boosten.
0
Anbefalt
Anonymous20 - 10. jan. 2020
Det er nok en av de beste analpluggene jeg har prųvd og har prųvd mye. En stund fųr jeg fųrer inn den litt stųrre Large av samme merke, designet gir en utrolig deilig fųlelse og materialet blir fort kroppsvarm og må si fun factory skuffer aldri.
0
Bra plugg
mannen - 10. feb. 2019
Godt med smųring og så glir det opp! Blir sittende slik at du kan gå rundt med den. Det er også pirrende når kona f.eks gir deg en blowjob.
0
Et fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig behagelig å ha på seg! Ingen ubehag når du sitter eller går, behagelig. Vil anbefale!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Støvlett M-type
Anonymous - 1. nov. 2020
Min tidligere erfaring er bare med metallpinner. Denne pinnen er veldig fin for en nybegynner, formen og materialet er veldig bra, så den er lett å sette på plass. Fleksibiliteten til pinnen gjør den behagelig å holde i over lengre tid. Hvis du er vant til å bruke pinner tidligere, bør du selvfølgelig kjøpe den større versjonen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Superfornøyd +++.
Anonymous - 13. mar. 2024
Takk skal dere ha! Veldig fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.se
Analplugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt for liten og for kort, kommer ut hvis du ikke holder igjen eller klemmer. Trenger en som er større og når lenger inn.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Alle burde ha en!
Anonymous - 13. mar. 2024
Alle hjem bør ha minst én analplugg! En som kan deles mellom ham og henne. Nei, kjøp to, slik at dere har en hver! Bare det å ha en inne gir umiddelbart større følelse for begge. Når han begynner å komme og automatisk klamrer seg til baken/analen, kan han forberede seg på en mye kraftigere orgasme. Og for henne, vel, så snart han kommer inn i henne, vil hun føle seg mer mett og få en kraftigere følelse. Spesielt når hun kommer. Kanskje en start på analsex, slik at hun kan få de utrolig dype analorgasmer! Fun Factory Bootie Medium er et utrolig bra produkt. Den oppoverbøyde toppen gir tilgang til prostata og gjør henne enda litt strammere i skjeden, og presser mot A-punktet. Vi synes det er den klart beste dingsen vi har i verktøykassen vår. Og så har vi tre andre buttplugs, en ShareVibe, en WeVibe vulva/klitoris app-styrt og flere forskjellige dildoer, blant annet Lelo (ok, skjønner, den er jævlig bra den også!). Men det er uten tvil den rimeligste oppgraderingen du kan gjøre i sexlivet ditt! Det eneste vi ikke liker med den er at den tar til seg lukt, til tross for kraftig vask med velduftende såpe og deretter rengjøring av sexleketøy. Å ja, den sitter veldig godt i ryggen, uten fare for å falle ut. Sa jeg at den er fin? Veldig fin!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful