Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Calla Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Calla Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Calla er en meget effektiv dildovibrator, på tross av sin beskjede størrelse. Den er 18,8 cm lang, hvilket er mindre enn mange andre dildoer, men den er minst like effektiv. Calla vil gi deg maksimal nytelse med sine kraftige vibrasjoner og sin stimulerende form. Dildovibratoren kan brukes av alle kvinner. Den er perfekt for deg som er litt kresen og ikke vil gå på kompromiss med hverken design eller kvalitet.

Calla har en spiss form, slik at det er enkelt for deg å stimulere meget målrettet. Dildoen har en krans ved roten, som stimulerer deg ved skjedeåpningen og, opp mot klitorisområdet. Dildovibratoren er ftalatfri, og laget i mykt medisinsk silikon. Den har en fleksibel form og er derfor meget behagelig i bruk. dere enden har den et ergonomisk håndtak, som gjør det enkelt å styre Calla.

Calla har 9 forskjellige virbasjonsnivåer (milde, kraftige og pulserende). Calla er, oppladbar, så du slipper å tenke på batterier. For å gjøre, opplevelsen med Calla enda bedre, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy.

Når du kjøper Calla dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker det :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte Calla som min aller første vibrator og er superfornøyd med den. Den er enkel å kontrollere med hullet i bunnen, og knappene gjør det enkelt å skifte vibrasjon. Det beste med vibratoren er kanten nederst på dildoen, som stimulerer klitorisområdet. Jeg kjøpte Fun Factory vannbasert glidemiddel som sinful.dk anbefaler, og det er definitivt ikke undervurdert. En helt fantastisk opplevelse ...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
CALLA - KAN IKKE MOTSTÅ!
Anonymous - 6. oct. 2016
Intet mindre enn en fantastisk vibrator! Til tross for den lille størrelsen har jeg hatt stor glede av å bruke den. Den har blitt min nye bestevenn, og jeg gleder meg til å komme hjem og bruke den igjen... og igjen... og igjen... og igjen! Den er superfunksjonell, knappene nederst er idiotsikre og enkle å bruke. Calla har et ekstremt vakkert utseende og er for deg som er kvalitets- og stilbevisst. Hvis du bor i et bofellesskap og ønsker å være diskret, er Calla også midt i blinken for deg, siden den er ekstremt stillegående og nesten ikke lager lyd, til tross for de orgasmegivende vibrasjonene!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful