Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Delight G-Punktsvibrator Vitamin-Hvit var 1

Fun Factory Delight G-Punktsvibrator Vitamin-Hvit

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Delight er en effektiv G-punkts vibrator, som brukes for å oppnå dype og intense G-punktsorgasmer. Delights unike utforming gjør at det er enkelt å treffe G-punktet, og siden vibratoren er laget i et fast materiale blir stimulien svært målrettet. Med Delight får du 11 forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge mellom, og siden du både kan velge mellom milde og intense vibrasjoner, er det med sikkerhet noe som ville passe enhver smak. Delights særlige form og effektivitet, har også gjort den til en favoritt blant mange sexologer og sexeksperter.  Prisvinner: Delight har blant annet vunnet en Red Dot Deisgn Award for sitt flotte design.  Obs! Du stimulerer G-punktet best, hvis du beveger "halen" av vibratoren i rykkende og støtende bevegelser opp mot G-punktet. Når Delight er plassert riktig vil den lille forhøyningen ikke stimulere den klitoris samtidig som du stimulerer G-punktet. Det er dermed heller nærmere "ryggen" av vibratoren som vil kunne kjennes mot klitoris. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott dildo som jeg elsker å leke med, stille og enkel å lade Har ikke nådd G-punktsorgasme ennå, men jeg håper det kommer når jeg blir bedre kjent med meg selv og dildoen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful