Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Gigolino Dildovibrator var 1

Fun Factory Gigolino Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gigolino er perfekt til deg som ønsker en slank og effektiv vibrator i høy kvalitet. Gigolino er litt mindre enn mange andre dildoer på markedet, og passer derfor til deg som skal ha din første vibrator, eller til deg som synes at kraftige vibrasjoner er viktigere enn en fyldig størrelse. Dildoen er lett buet, og har en myk spiss som gjør den god til g-punktsstimulasjon. Den har en flat side på spissen, som er perfekt til stimulasjon av klitoris. Med hele seks forskjellige vibrasjonsintensiteter og seks vibrasjonsmønstre, så er det helt sikkert en vibrasjon som du liker. Gigolino er 100 % vanntett, så du kan utføre ekstra våt lek i dusjen.

Merk: Gigolino bruker 2 stk. AAA batterier, som selges separat.

Hvis vibratoren vibrerer konstant når du har satt batteriene i, skal batteriene tas ut og settes i slik at de ligger i riktig retning. Du tenner Gigolino ved å holde pluss-knappen nede i 0,5 sekund, og deretter velger du vibrasjon med pluss- og minusknappene. Vi anbefaler at du tar batteriene ut etter bruk, slik at de ikke ligger og utlader i vibratoren når den ikke er i bruk. Gigolino er laget i medisinsk silikon av høy kvalitet, som føles utrolig deilig mot huden. For å gjøre opplevelsen med Gigolino enda bedre anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel.

Når du kjøper Gigolino dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vel... greit.
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin design og god første dildo. Den var imidlertid mye mykere og mer bevegelig enn jeg hadde forventet, og vibrasjonene levde ikke opp til forventningene, men er nok bra nok for den følsomme. Overflaten var glatt for hånden, men mot sensitive slimhinner blir det alt for høy friksjon og kan gnage. (Trenger mye slip!) Kjøpte denne fordi jeg eier produkter fra samme merke fra før og har vært veldig fornøyd, men denne lever dessverre ikke opp til prisen. Jeg anbefaler å legge til noen hundrelapper og kjøpe for eksempel fun factory big boss, hvis du er ute etter noe mer solid.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Mye for pengene!
Anonymous - 11. jun. 2016
Jeg har flere dildoer, men jeg er glad for å komme tilbake til denne. Det var den første jeg kjøpte, og den gangen valgte jeg den på grunn av prisen, og jeg har aldri angret på det! Først var de forskjellige vibrasjonsalternativene nok for meg, men jeg vil ha mer ;) men det føles bra i hånden og er en god størrelse. Og alt i alt er det min favorittdildo ?? det fungerer også bra for klitorisstimulering ??
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful