Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Little Paul Minidildovibrator var 1

Fun Factory Little Paul Minidildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Little Paul er et lite sjarmtroll som du vil elske hvis du er nybegynner. På tross av Little Pauls størrelse, er den meget effektiv. Vibratoren har bølger på overflaten og er litt bøyd i enden, noe som gir deg ekstra stimulasjon når du bruker den. Den har 8 forskjellige vibrasjonsnivåer og 3 forskjellige pulserende mønstre, som du kan velge mellom. Vibrasjonene er støysvake, slik at du kan leke uforstyrret.

Little Paul har et flott design. Den vil sjarmere deg med sitt orme-utseende, øyne og brede smil. Vibratoren er laget i medisinsk silikon, som gjør at den er behagelig å bruke. Little Paul er perfekt å ha med i vesken når du er på farten. Vibratoren er 100 % vanntett, så du kan bruke den i dusjen uten problemer.

For å gjøre opplevelsen med Little Paul enda bedre, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy. Når du kjøper Little Paul dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful