Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Passionate Shadows Boks var 1

Oversikt

100 millioner kvinner kan ikke ta feil!  Fifty Shades of Grey feberen raser over hele verden og den erotiske verdenssensasjonen har fått temperaturen til å stige hos millioner av kvinner og menn. Fun Factory har latt seg inspirere av bøkenes milde, men fengslende S/M-univers og laget en unik pakke med lekkert innhold, som kan brukes til å krydre sexlivet og gjøre deg til stjernen i din egen gjeninnspilling av megasuksessen. Pakken inneholder: - 1 SlimVIBRATOR JAM i svart - 1 SMARTBALL UNO i svart/grå - 1 lekkert satengtørkle til å binde med eller blindfolde - 1 massasjelys - 10 ml arousalgel til klitoris - 1 TOYBAG til oppbevaring - 1 bok "55 Facts about SMARTBALLS" på engelsk - 2 x FUN FACTORY glidemiddel Med innholdet i denne pakken kan du selv spille hovedrollen i årets erotiske filmsuksess. Hvis du elsket bøkene er det ingen vei utenom denne pakken, som er den ideelle mulighet for å selv delta i lekene. La deg bindes fast, forføres og nyte den erotiske lek om makt og underkastelse.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Passionate Shadows Boks

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful