Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Pearly Oppladbar Dildovibrator var 1

Fun Factory Pearly Oppladbar Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Pearly er perfekt til deg som ønsker en elegant og luksuriøs minivibrator, som både kan stimulere deg utvendig og innvendig. Pearly er ergonomisk utformet, og den har en krummet spiss. Den er laget i mykt silikon, som allikevel er formfast, slik at det er lett å dirigere og styre vibrasjonene målrettet. Den runde knoppen på skaftet kan enten brukes til klitoris-stimulasjon, eller til å stimulere området opp mot klitoris. Fun Factory Pearly er enkel å bruke; du tenner bare Pearly på FUN-knappen og så er du i gang. Skift mellom de 6 forskjellige vibrasjons-intensitetene og -mønstrene med pluss- og minusknappen. Hold FUN knappen nede igjen, for å hurtig skru av vibratoren. Pearly har også en tastelås, som gjør at du unngår muligheten for at den plutselig begynner å vibrere i din veske, hvis du f.eks. har den med deg når du er ute.

Pearly er 100 % vanntett, og kan derfor brukes i dusjen. Den nye og kraftigere motoren er mer stillegående, og sørger for en mer intens stimulasjon. Pearly er oppladbar, og lades med den inkluderte USB-laderen. For å gjøre opplevelsen med Pearly enda bedre, anbefaler vi at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. F.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy.

Når du kjøper Pearly dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful