Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Spring Oppladbar Minivibrator var 1

Fun Factory Spring Oppladbar Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Spring Mini er en liten dildovibrator. Den har et fint blomstermønster og feminint utseende. Spring er en av Fun Factorys små dildovibratorer og er perfekt til deg som er nybegynner innenfor sexleketøy, eller deg som ønsker en vibrator i mindre størrelse. Størrelsen gjør det også enkelt til å ta den med seg i vesken eller kofferten.  Selv om vibratoren er forholdsvis liten med sine 14 cm, så har den åtte effektive vibrasjonsnivåer, fra milde til mer kraftige vibrasjoner. Den har også tre pulserende vibrasjonsmønstre, som kan gi deg ekstra og varierende stimulasjon. Spring er laget i medisinsk silikon og er fri for ftalater. Den er utrolig myk og meget behagelig i bruk. For at du skal få en ekstra glidende og behagelig stimulasjon anbefaler vi å benytte den sammen med et vannbasert glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy.

Vibratoren er støysvak. Den er også vanntett og perfekt til å ta med i dusjen. Når du kjøper Fun Factory Spring Mini, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
lett verdt pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra at du får laderen gratis, men det er ikke veldig tydelig hvordan du bruker den i beskrivelsen, men du kan finne ut av det senere. Det er ikke stille i det hele tatt, men veldig høyt, men med det også veldig kraftig.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful