KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GoGasm Pussy and Ass Vibrator var 1

GoGasm Pussy and Ass Vibrator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 889,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

GoGasm Pussy and Ass Vibrator gir deg trippel nytelse med både en vaginal-, anal- og klitorisstimulering. Bruk vibratoren under solostunder eller gi den diskrete fjernkontrollen til partneren din.

Den vanntette vibratoren består av en bunn med en avlang, nuppete forhøyning til å pirre klitoris, en dildo til vaginaen og et egg til analt bruk. Alle de tre delene har en integrert motor som stimulerer de ulike punktene.

Skru på den støysvake vibratoren ved å trykke på knappen på undersiden. Du kan bytte mellom de 7 vibrasjonene med et enkelt trykk på samme knapp. Du kan også styre vibratoren med fjernkontrollen, som har en rekkevidde på opptil 6 meter. Fjernkontrollen har en egen av- og på-knapp og du skifter mellom vibrasjonsmønstrene ved å trykke på puls-knappen. Du kan også la partneren din overta fjernkontrollen og dermed styre din nytelse.

Vibratoren er oppladbar og lades med USB-kabelen som følger med. En fullading tar 120 minutter og gir deg opptil 60 minutters lek. Fjernkontrollen bruker 1 stk. LR23A-batteri som også følger med.

GoGasm Pussy and Ass Vibrator er laget av silkemyk silikon. Selve bunnen er 8 cm lang og 5 cm i bredden på det videste. Dildoen kan føres 8 cm inn og har en bredde på 3,2 cm. Analkulen er 2,9 cm i diameter og kan føres 4 cm inn i anus. Silikonstrengen mellom analkulen og resten av vibratoren er 8 cm lang.

MerkeGoGasmStrømkildeUSB-laderBrukstid (min)60Vibrasjonshastigher7PrimærmaterialeSilikonFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU23595
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful