Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Gvibes Gplug Buttplug Small var 1

Gvibes Gplug Buttplug Small

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du lyst til å eksperimentere med analstimuli med pirrende vibrasjoner? Da er Gvibes Gplug Buttplug Small et godt valg for deg.

Det ergonomiske designet gjør pluggen enkel å føre opp, og gir deg en behagelig opplevelse. Pluggen er utstyrt med en vibrator, som pirrer de følsomme nervene og gir deg en ekstra stimulerende opplevelse.

Analpluggen er fleksibel og har hele seks forskjellige vibrasjoner, som du enkelt kan skifte mellom ved et enkelt trykk på foten av pluggen. Du kan bruke pluggen sammen med Gvibes Gring, som fungerer som en trådløs fjernkontroll, og sammen vil de gi deg og parteren din mange enda flere lekemuligheter.

Gvibes Gplug Small er laget av medisinsk silikon og har en silkemyk overflate. Pluggen har en diameter på 2,9 cm på sitt bredeste og en lengde på 8 cm, hvorav ca. 6 cm kan føres inn. I tillegg er pluggen vanntett og kan lades opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful