Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
H2O Trojan Vanntett Dildovibrator var 1

H2O Trojan Vanntett Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

H2O Trojan er den ideelle dildovibratoren for deg som foretrekker en realistisk utforming. H2O Trojan har nemlig en naturtro form med en årete overflate, som gjør den ekstra stimulerende i bruk, og fordi den er 100 % vanntett kan den også nytes i dusjen.

La vibratoren bortskjemme deg med sine trinnløse vibrasjoner, som enkelt kan justeres ved å skru på bunnen, alt etter hvor mild eller intens stimulasjon du ønsker. 

Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med H2O Trojan, da det både vil forsterke opplevelsen med vibratoren og det gjør innføringen mer behagelig.

Mål: 20 cm lang, hvor 12 cm kan innføres. Diameter: 3-3,8 cm.

Merk: H2O Trojan bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kinky og flott
Lerke - 12. jan. 2020
Flott og godt. Den blir godt brukt
0
Den beste etter min mening!
MariaCV - 7. oct. 2016
Denne dildoen er den rette for meg. Jeg har nå brukt 3 av denne modellen ned (2 blå / 1 rosa) og 100% garantert klitoris eller vaginal orgasme hver gang. Jeg har brukt denne modellen de siste 7 årene, og jeg vil fortsette å den siden den gir meg så mye nytelse. Vil KLART anbefale dette produktet!
0
Litt for uvirkelig.
P. Schurmann - 3. feb. 2014
Etter vår mening er ikke produktet stabilt nok. Hvis du skrur batteridekselet helt på, vil ikke vibratoren fungere. Designet er veldig lite virkelighetsnęrt, og med det svęrt lille penishodet og penislengden, for ikke å nevne resten av strukturen og materialvalget, gir ikke produktet forventet ytelse og nytelse. Det er derfor vanskelig for oss å bedųmme effekten av selve vibratoren.
0
Perfekt for anal
C - 15. apr. 2018
Jeg bruker denne som en analdildo og den fungerer utmerket. Sterke vibrasjoner som er enkle å kontrollere. Imidlertid "fester" duften seg til materialet selv etter å ha vasket det grundig, noe som er ganske usexy (jeg vet at det ikke er ment for anal heller, så det skal jeg ikke vęre for streng med). Alt i alt er jeg fornųyd!
0
Veldig bra
PS - 26. oct. 2017
Både jeg og min partner drar nytte av denne fantastiske vibratoren. + Vanntett med sterk trinnlųs vibrasjon gjųr at både prostata og partnerens klitoris kan bli skikkelig seende, eller den kan bare sitte der og vibrere mykt. Og billig - Prisen taler for seg selv. Kvaliteten er kanskje ikke den beste. Limet i den fųrste holdt ikke så innsiden ble blottlagt Min anbefaling er å kjųpe den uansett.
0
H2O Trojan vanntett dildo-vibrator
Anonymous - 2. nov. 2019
Den er inkludert i spillene, eller jeg bruker den når mannen min er på jobb. Føles godt og høres ikke ut som om gulvet ved siden av blir hakket opp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Wow-faktor
Anonymous - 4. mar. 2014
Anbefaler denne på det varmeste! Det var den første vibratoren større enn fingerstørrelse for meg, og den er fantastisk. Enkel å bruke, enkel å rengjøre. Har gitt meg fantastiske opplevelser så langt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Superfin vanntett dildo med vibrator som +.
Anonymous - 13. mar. 2024
Superfin dildo med god vibrator! Anbefales på det sterkeste. Var min første og er en av de beste hvis du er ute etter en tykkere dildo med en sterk vibrator.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful