Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte Nano Klar var 1

HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte Nano Klar

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Oppnå full kontroll over din mannlige submissive med det diskré HolyTrainer V3 Kyskhetsbelte i størrelse Nano. 

Nå er den populære HolyTrainer laget i en enda mer kompakt V3-utgave, så deres lek kan både nytes ute og hjemme - helt uten å vekke oppsikt. 

Det klare plastburet settes enkelt rundt din penis, så han forhindres i å få ereksjon. Det lukkes med den spesielt utviklede Magic Lock, så dere slipper hengelåser. 

HolyTrainer er fremstilt i 100% naturlig resin/harpiks, som har særlig varmereagerende egenskaper. Når HolyTraineren brukes og varmes gradvist opp av kroppen, endrer materialet karakter og blir mer mykt og fleksibelt. Det er derfor ytterst velegnet til langvarig bruk. 

Resin er dessuten giftfritt og svært allergivennlig, virker bakteriehemmende og har lang holdbarhet. Det er dermed snakk om et kyskhetsbelte i absolutt toppklasse som du kan glede og pine ham med i mange år fremover. 

Her er buret i størrelse Nano. Velg en ring i enten 36 mm, 40 mm, 45 mm (classic) eller 50 mm. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Behagelig kyskhet!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har lekt litt med kyskhet tidligere, ofte med noen billigere metallbur. De har imidlertid den ulempen at de ikke er særlig behagelige i lengden, og ettersom min nye kjæreste ønsker lengre kyskhetsperioder, var dette ikke lenger nok. Etter litt research fant jeg ut at HolyTrainer ville være et godt alternativ til dette formålet. Selv om produktet er i den dyrere enden, kan man ikke undervurdere det faktum at man kan bruke det i dager/uker i stedet for bare timer - det gjør det så mye frekkere! Både kjæresten min og jeg liker utseendet og følelsen av produktet, samt muligheten til å holde seg låst i lengre perioder. Som hun sier "dette er livet ditt nå". Anbefales på det sterkeste for ekte menn som tør å gi fra seg kontrollen over pikken!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful