Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jil Harper Vibrerende Penisring var 1

Jil Harper Vibrerende Penisring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå nye orgasmehøyder og oppnå felles nytelse med den flotte og særdeles fleksible Jil Harper penisringen. 

Som en normalt penisring vil den gi en mer langvarig og hardere ereksjon når den settes om roten på penis. 

Fremstilt i 100% ytterst bevegelig silikon, helt uten hard kjerne. Det gjør den fleksibel, enkel å ta på og behagelig å bruke - også ved lang tids lek. 

Når penisringen brukes under samleie vil den lydsvake vibratoren sende nytelsesfull vibrasjoner gjennom både henne og ham, mens bølgene på fremsiden gir ekstra stimuli mot klitoris. 

Vanntett, og derfor er den også opplagt til pirrende nytelse under dusjen eller i boblebadet. Opplades enkelt via USB-kabelen som følger med. 2 timers opplading gir 1 times lek.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Med stor makt følger stort ansvar
Anonymous - 1. dec. 2019
Produktet er vanntett og av utmerket kvalitet med en myk silikonoverflate og smart ladefunksjon. Det krevde imidlertid litt viljestyrke å ta på produktet, men kanskje øvelse (og litt glidemiddel) gjør mester? Penisringen tilbyr 10 variasjoner av vibrasjoner i ulike rytmer. Fra den laveste innstillingen med kraften til en shaker til den høyeste innstillingen med kraften til et trykkluftsbor og alt derimellom. Ja, det er rikelig med kraft. Men det var ikke mye følelse i kjønnsorganene våre etter 15 minutter med dette slagborlignende elektroverktøyet. Det er med tristhet vi må innrømme at vi dessverre ikke vil være i stand til å utforske alle disse verktøylignende vibrasjonene av hensyn til den fremtidige følsomheten i kjønnsorganene våre. tl;dr: God kvalitet. Men hvis du er en kvinne som er litt følsom, er dette produktet ikke noe for deg. Produktet anbefales for de som liker å få ristet ut fyllingene sine under sex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful