TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator var 1

Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Hvis du eller din partner reiser mye er Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator et ideelt sett for dere, for å holde i gang gnisten mens dere er fra hverandre. Det kan selvfølgelig også benyttes selv om dere er rett ved siden av hverandre.  Det spennende med dette settet er samspillet mellom de to enhetene Pearl og Onyx. Pearl er en berøringsfølsom vibrator til henne, som registrerer alle bevegelsene hun gjør mens hun benytter den. Disse bevegelsene sendes via et program på pc-en videre til Onyx. Onyx er en masturbator til han, med innebygde sensorer som registrerer Pearls bevegelser. På den måte får begge parter en deilig og intens stimuli, samtidig som man kan føle at man er tett på hverandre. Ikke nok med at dere kan "føle" hverandre, så kan man også se og høre den andre parten mens man leker med sakene. Gjennom et sikkert nettverk på nettet kan dere forbinde Pearl og Onyx og samtidig se hverandre. Både Pearl og Onyx kan naturligvis også brukes alene, og begge har manuell styring. Pearl har 5 forskjellige vibrasjonsmuligheter, og kan brukes både direkte på klitoris og som en dildovibrator. Inne i Onyx er det et sleeve i Fleshlight Superskin, som er et mykt og deilig materiale som kjennes svært naturtro. Fremfor å "bare" bevege seg opp og ned, kan sleevet også trekke seg sammen rundt hans penis, så det føles akkurat som innsiden av en vagina.  Både Pearl og Onyx er vanntette og rengjøres med varmt vann og sexleketøysrens, for å opprettholde en god hygiene.  Firmaet bak (Kiiroo)vant prisen som "New Pleasure Products Company of the Year" på den årlige Xbiz Awards for dette nyskapende produktet.  I settet følger det med: 1 stk. Pearl vibrator, 1 stk. Onyx masturbator, USB-kabel, instruksjonsmanual (på engelsk), glidekrem, softwarekort og oppbevaringspose. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful