Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Billy Unisex Oppladbar Analvibrator  var 1

LELO Billy Unisex Oppladbar Analvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Billy er en meget effektiv analvibrator utviklet for å stimulere dine anale områder.   Vibratoren er en unisex modell som kan brukes av både menn og kvinner.   Milly er medium stor og er derfor velegnet for den erfarne brukeren.   Den buede formen gjør den perfekt for analstimuli og spesielt menn vil enkelt kunne lokalisere prostataen.   Velg mellom 5 ulike vibrasjonsmønstre og 6 forskjellige vibrasjonsnivåer.   Billy er fremstilt i silikon og har en silkemyk overflate. Smør den med vannbasert glidemiddel for en enda bedre opplevelse.   Vibratoren er oppladbar og leveres i en diskré eske med en lader og oppbevaringspose i sateng.   Når du kjøper LELO Billy, anbefaler vi deg også å bestille:   - Et vannbasert anal glidemiddel.   -LELO's vibratorrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
OMG
FreshPrince - 15. jan. 2015
Som et bakteppe for denne anmeldelsen må det nevnes at når det gjelder slike leketøy er jeg relativ fersk. Jeg har ikke mye erfaring, og i det henseende føltes det voldsomt å investere såpass mye penger i et produkt som jeg ikke egentlig viste hvor godt jeg kom til å like. Jeg var på utkikk etter følgende kriterier. 1: No Hands, 2: oppladbar. 3: stilig design, 4: varierte vibrasjoner. Enters LELO Billy. Den er alt dette og mer. Når man åpner pakken er det litt som å åpne en ny iphone. Det er gjort flid med det meste av produktets presentasjon. Den er lett og sitter godt i hånda. Knappene er lette og nå og den respondere raskt. Den har et hav av styrker og vibrasjoner noe som passer enhver fantasi. Fra kiling til thrusting. Batterikapasiteten har aldri vært et spørsmål, og den fungere like godt alene som i noens selskap. Som en gift heterofil mann uten de helt store ønskene om å bli penetrert treffer den der den skal og gjør den jobben den har til det fulle, uten at man føler seg missbrukt. Den sitter godt på plass, men er ikke stor (her kommer sikker erfarenheten inn i bilde). Den bråker ikke, men man hører den selvfølgelig, men i riktig setting er det for mitt vedkommende noe av morroa. Å garantere en orgasme er vel umulig, men at denne vil hjelpe deg et godt stykke på veien er det ingen tvil om. Har ikke angret ett sekund.
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Anbefales på det sterkeste. Nesten som den ekte varen, men sikker sex uten risiko for sykdommer. Kjøp den!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hyggelig og koselig
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er en veldig fin dildo og kan gi noen gode orgasmer, men den kunne vært vanntett. Det er bare et flott produkt og enkelt å bruke
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Virkelig god vibrator.
Anonymous - 13. mar. 2024
God størrelse, komfortabel, med gode vibrasjoner som bidrar positivt til orgasmer. Et minus at den ikke er vanntett, men dette er ikke noe som bør avskrekke deg fra et kjøp. Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful