Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO F1S V2 Blue Pleasure Console Masturbator var 1

LELO F1S V2 Blue Pleasure Console Masturbator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 2 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO F1S™ V2 er det du har ventet på. Den sprutnye, patenterte Cruise Control-teknologien og den tanketømmende trykkbølgeteknologien sørger for at du få gleden av å kombinere det beste fra både naturen og teknologien. Trykkbølgene kjenner annerledes fra de klassiske vibrasjonene ved at trykkbølgene gir en følelse av at vibrasjonene kommer inn i og resonerer inne i penis. 

Det euforiintroduserende penissleevet er er dobbelt så effektivt som sine forgjengere. Nå kommer den med fire unike programmer, alle med 7 forskjellige vibrasjonsmønstre sånn at du kan komme på utallige, forskjellige måter.

LELO sitt forbedrete pleasure console er mykere og mer fleksibel enn før. Dette gjør at den passer flere størrelser og former. Bruk den med en sjenerøs mengde glidemiddel på det rillete, silkemyke silikonintreøret for en ute-av-denne-verden opplevelse. Len deg tilbake og la de to motorene massere deg til makspunktet.

Bruk den sammen med LELO-appen for å få mest mulig ut av opplevelsen. Her kan du finne og lage dine egne programmer, så du er sikker på at du finner den varianten som passer deg. 

Med sitt elegante, vanntette design kan du oppgradere morgendusjen til en ekstra god start på dagen og rengjøringen blir en lek. Etter bruk skal den vaskes med varmt vann og mild såpe for så å lufttørke. Så er den klar for enda en tur. Og en til. Og en til. 

Vinner av Årets Beste Nytelsesprodukt for Menn 2022 under XBIZ Honors Retails Industry.

MerkeLELO
Produkt vekt (g)290
Full lengde (cm)14.5
Indre dybde (cm)11
Diameter (cm)6.5
Indre diameter (cm)5
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher4
PrimærmaterialeSilikon
FargeBlå
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Fransk, Tysk
SKU24881
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt udugelig produkt
M - 11. oct. 2022
Dette er bortkasta penger. Får ikke tred den på og hele er egenlig ganske en vits. Til 1500 så burde det fungere men. Ligger i skuffen og blir vel kasta. Så anbefaler INGEN å kjøpe dette.
For trang
Mann 29 - 12. sep. 2022
Er for trang til at jeg kan komme meg til den indre delen, selv om jeg mener at jeg er alminnelig stor der nede. Appen er veldig kjedelig hvor man velger hvordan den innerste og ytterste motoren skal vibrere. Vibrasjonene er ganske svake, motorene lager en masse lyd og stopper opp og bråker enda mer visst jeg prøver å komme meg lengre inn. Den virker ganske billig laget med ett litt fanciere utseende slik at den ser ut som et kvalitetsprodukt på utsiden. Anbefales ikke visst du ikke er ganske liten der nede.
Ikke som forventet
Test - 7. aug. 2022
Veldig liten og trang, kun vibrasjoner i forskjellige formater. Må holde hardt ned på penis, og den bråker da veldig. Ble rett og slett for mye greier og for lite hygge, så noe orgasme var ikke mulig å oppnå.
Kun for små køller
Bjarne - 2. aug. 2022
Dette produktet passer ikke for oss som har litt gjevere heft i kølla enn de med mindre, det lengste jeg klarer å få trøkt kølla inn er halveis og for en masturbator som ikke skal ha penis inn og ut hele tiden under bruk så er denne helt ubrukelig for meg.
Hånda er mye bedre
Stein - 31. jul. 2022
Den lager mye lyd, er liten og kort. Vibrasjonen er meningsløs...altså jeg kunne heller satt telefonen min på vibrasjon og brukt høyre hånda. Dette var noe min frue overtalte meg til å kjøpe for gøy, men det var bortkastet 1200 kr som det kostet den gang. Anbefales selvfølgelig ikke.
Totalt bortkastede penger.
eroland - 30. jul. 2022
Dette var skuffende. Eneste gleden ved dette produktet er at jeg ikke betalte full pris. Burde ikke vært på markedet.
Ikke etter forventninger
Manne - 21. jul. 2022
Den dirrer.. ikke ha høye forventninger... ubrukelig app...
gode effekter, men ikke orgasmisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig smarte vibrerende effekter som simulerer bevegelse som gir lang edging effekt, men med meg ikke orgasmisk. Kunne gjort med flere variasjoner (bare 4 grunnleggende) og ingen hastighetsendring. Lastet ned appen. og selv om det klarte Bluetooth-tilkobling, kunne det ikke se ut til å gjøre noen endringer i konsollen, (kanskje det er meg). Totalt sett er det veldig hyggelig, men ikke sikker på at det er verdt pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Veldig skuffende ...
Anonymous - 13. mar. 2024
Det første negative punktet er at det er vanskelig å få ereksjon, selv når den er godt smurt. Jeg tror ikke jeg har blitt ekstraordinært bortskjemt av Moder Natur, men personlig vil jeg ikke. Når jeg endelig kom dit med en liten, slapp ereksjon, var kontakten inni ikke like behagelig som et annet produkt jeg hadde prøvd (Tenga Flip Hole). Den nerdete siden av appen er morsom i et øyeblikk, men det er egentlig ikke så spennende til slutt. Til slutt er det et ganske bråkete produkt, så glem alt om diskresjon. Kort sagt, jeg angrer virkelig på dette kjøpet, det er dyrt og bortkastede penger ...
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Skuffet ... for liten og lite stimulerende.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er en fan av Lelo produkter, min kone har en hel samling, vi har mye moro med dem, jeg ønsket å bytte til et leketøy for meg, / mann ... for en skuffelse ... Jeg kan knapt få penis inn, selv om jeg har en ganske normal størrelse 15/16cm ... stimuleringen tilsvarer en liten kiling. Jeg prøvde det 4 ganger for å prøve å tvinge skjebnen, og jeg kom bare en gang ... ærlig talt en skuffelse ... Ingen følelse ...
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful