TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
SPAR 25%
LELO Beads Noir var 1

LELO Beads Noir

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 469,00kr 351,75
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

I 2012 er mange sexleketøy inspirert av Fifty Shades bøkene og disse svarte vaginakulene er ingen unntagelse. Noir vaginakuler fra LELO er designet med tanke på nytelsen og opplevelsene som hovedpersonene i bøkene har med vaginakuler. Den flotte svarte fargen forfører til det som er kinky og pirrende.

Bruk Noir kulene til de deilige opplevelsene sammen med en partner eller bruk dem til effektiv trening av bekkenbunnsmusklene dine. 

OBS: Hvis du vil bruke kulene til bekkenbunnstrening, så vær oppmerksom på at kulene har et areal som rent størrelsesmessigt anbefales til kvinner under 30 år og kvinner som IKKE har født. Er du over 30 år eller har født anbefaler vi de alminnelige vaginakulene som også kan kjøpes her i shoppen. 

Effektiv bekkenbundstrening vil gjøre deg strammere nedentil og gi deg mere lyst og følsomhet i skjeden. Både jordmødre og gynekologer anbefaler bekkenbunnstrening med vaginakuler. 

Noir vaginakuler består av to plastkuler og en myk ”kuleramme” i silikon. De to kulene veier 37 g hver. Du kan velge å bruke to kuler samtidig, eller å bruke en av kulene. 

Sett kulene du ønsker i den myke svarte kulerammen. Innfør kulene i skjeden, gjør knipeøvelser og klem rundt kulene. Når du skal gjøre en knipeøvelse skal du starte knipet ditt ved anus og deretter føre bevegelsen frem mot skjedemusklaturen. Fortsett øvelsen i små fem mininutter.

På vaginakulene sitter det en silikonsnor som du drar forsiktigt i når du vil ta ut kulene. 

Vi anbefaler at du smører litt glidemiddel på kulene før du innfører dem. Det vil gjøre innføringen mer behagelig. LELO's eget glidemiddel er perfekt til dette. Luna kulene rengjøres med LELO’s egen rengjørings spray som er utviklet til alle LELO's produkter. 

Luna leveres i en fin eske hvor det også ligger en satengpose til oppbevaring av kulene, samt en liten prøve med glidemiddel.

LELO Luna vaginakuler har blitt anbefalet av leger og sexologer i det amerikanske talkshowet The Doctors. Vi anbefaler, at du sammen med LELO Luna også kjøper: - LELO's glidemiddel beregnet til sexleketøy. - LELO's rengjøringsspray.

MerkeLELOProdukt vekt (g)120Full lengde (cm)7.5Innførbar lengde (cm)7.5Diameter (cm)2.9FargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSKU13027
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet
Dette er noen skikkelig hotte kegelkuler, jeg har prųvd flere forskjellige, men får alltid menstruasjonslignende smerter fordi de treffer livmorhalsen, men diss... Les mer
Heidi - 1. jan. 2014

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful