Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Noa Luksus Parvibrator var 1

LELO Noa Luksus Parvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO Noa er en luksus par-vibrator, som er det perfekte sexleketøy, hvis dere ønsker å tilføre litt krydder til sexlivet. Denne stilfulle vibratoren kan brukes under samleie, og bidrar til å løfte deres sexopplevelser til et nytt spenningsnivå. Den ene delen av Noa skal ligge utvendig op vibrere og stimulere klitoris, mens den andre del føres inn i vagina. Så kan mannen trenge inn, og hun vi oppleve både ham, den indre del av vibratoren, og de intense vibrasjonene fra stimulasjonen av klitoris fra vibratorens ytre del.

Det er svært enkelt å kontrollere Noa og dens vibrasjoner. Den har kun en knapp, som både skrur av og på, og skifter mellom de 6 vibrasjonsprogrammene. 

Merk: Noa minner mye om LELO Tiani, som vi også selger her i nettbutikken. Hovedforskjellen er at Tiani styres ved hjelp av fjernbetjening.

Noa er én av de mest luksuriøse parvibratorer på markedet, og tar med seg både stil og eleganse inn i soveværelset. Den er fremstilt i myk medisinsk silikon, noe som gjør den svært glatt og behagelig mot huden.

Noa lades via en datamaskin, ved hjelp av den inkluderte USB ladekabelen. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel sammen med Noa, for å få best mulig opplevelse. LELOs egne vannbaserte glidemidler er perfekt egnet. LELO Noa er 100 % vanntett. Dere kan derfor nyte den under på badet, og gjøre den rent uten noen problemer. Vi anbefaler at dere bruker LELO Cleaner Rensespray, som er spesielt fremstilt for å brukes med alle LELOs produkter. Parvibratoren kommer i en stilfull hvit eske, sammen med oppladeren, en prøvepakke med glidemiddel, og en flott tekstilpose for oppbevaring og transport. Når du kjøper LELO Mona, anbefaler vi, at du også kjøper: - LELO Vannbasert Glidemiddel. - LELO Cleaner Rensespray

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Penger i dass
Oss2 - 12. jan. 2022
Styr unna. Var vanvittig deilig så lenge den varte. Fungerte hele 3 oppladinger, og hver oppladning max en time. Så var det over og ut for hele moroa. Tar ikke imot lading lenger.
Superdeilig
Par74/76 - 29. nov. 2021
Helt fantastisk deilig produkt, men trekker ned for kort batteri-tid når ferdigladet. Mannen liker den minst like godt som meg. Men neste gang blir det en app styrt eller med fjernkontroll.
Skuffet
Par - 8. nov. 2020
Litt klumsete å bruke. Vet jeg er litt "kort innvendig" , og det kan være årsaken til at denne vibratoren ikke helt funket for oss. Den treffer mer på skambeinet enn klitoris, og den delen som er inni skjeden glir til siden noen ganger mens han penetrerer meg. Dette er ubehagelig, nesten vondt! Synes også vibreringen var for hard, fant ingen program som føltes behagelig og ikke forstyrrende... ganske skuffet, da vi hadde gledet oss veldig til å prøve denne!
Supert produkt
Solsikke - 13. jul. 2020
Var litt usikker på hvordan det ville føles ut med penis inni sammen med ene delen, men den er superdeilig. Mannen får også litt vibrasjoner og elsker den. LELO leverer igjen :)
Elektrisk
Doktor Proktor - 7. aug. 2018
Førstegangs bruk, og begge er strålende fornøyde. Den føles bra for begge, og kona hadde flere høydepunkter i løpet av kvelden. Eneste å utsette på er litt kort batteritid og noe lett for å falle ut i enkelte posisjoner. Alt i alt fornøyd med produktet. Kjennes skikkelig at det er kvalitet
Umulig
Bubab - 25. oct. 2020
Får ingenting ut av det, glir rundt og faller ut,
0
Fųler det ikke ordentlig
Bibob - 7. jul. 2019
Skuffet da hun egentlig ikke får noe ut av det
0
Den beste private tiden i mitt liv.
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er ellers perfekt, men bør leveres med en fjernkontroll som tilbehør.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Min favorittleke
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker å bruke denne selv, da jeg føler at materialet er noe av det mest behagelige jeg har opplevd på et sexleketøy. Den er utrolig vakker og luksuriøs og vibrerer perfekt intenst for min smak. Jeg er ganske følsom og liker ikke når leker vibrerer for intenst, raskt eller for hardt, denne kan styres med forskjellige nivåer og føles veldig behagelig. Jeg har også brukt den under sex, og partneren min har satt stor pris på den. Min personlige favoritt!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Sløseri
Anonymous - 9. mar. 2017
Jeg hadde tidligere en annen lignende parvibrator av et annet merke som fungerte superbra. Det brøt og jeg kjøpte en LELO, jeg ville ikke ha gjort det. Den er slapp og holder seg ikke på plass i det hele tatt under samleie. Fordi den ikke er på plass, gjør det også vondt. Jeg er misfornøyd og angrer på at jeg prøvde LELO.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful