Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lisa Ann Fleshlight Girls Lotus var 1

Lisa Ann Fleshlight Girls Lotus

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Lisa Ann Lotus er en helt tro kopi av ponomodellen Lisa Anns vagina, derav navnet Lotus. Fleshlight Girls er formet og designet etter de hotteste pornomoddelene i verden. Du kan føle Lisas intime folder og kuver, som er laget ut fra en avstøpning av henne. Du kommer ikke nærmere den ekte følselsen av Lisa Ann. Fleshlighten gir en meget pirrende stimulering og passer til stort sett alle penis størrelser. Hvis du ønsker en strammere følelse rundt penis, skrur du bare på lokket i bunnen. Etter bruk er den utrolig lett å rengjøre. For at du skal oppnå ekte nytelse, er det viktig at du først påfører et vannbasert glidemiddel. Etter bruk, vaskes Fleshlighen med varmt vann. Vi anbefaler at du deretter sprayer den, med litt antibakterielle Fleshlight Wash. Når sleevet er tørt, kan du med fordel bruke et Fleshlight pulver, slik at sleevet beholder den myke og glatte overflaten. Når du kjøper Lisa Ann Lotus, anbefaler vi også: - Fleshlight Pulver. - Fleshlight Wash. - Et vannbasert glidemiddel, fx Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Særdeles god nytelse, føltes veldig realistisk
Ghost - 18. may. 2017
Jeg likte denne lotusen, ga meg en virkelighetsfølelse. Man kunne kjenne hvordan det ville vært å puttet staken inn i hennne på ein måte.. En følelse man faktisk bør oppleve.. Denne damen er tydeligvis herlig på flere måter. Jeg har fått flere orgasmer med denne her!! Anbefales

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful