Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Loveclone Penis Sleeve var 1

Loveclone Penis Sleeve

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du føles lengere og fyldigere? Så prøv det lekre Loveclone Sleeve! Loveclone sleeve er laget i et supermykt og realistisk materiale, som er elastisk med en god passform. Loveclone trekkes ned over penisen og du vil føles 3,8 cm lengere. Sleevet er 18 cm langt, fra rot til spiss, og har en innvendig lengde på 13 cm. Skaftets sider er 8 mm tykke og Loveclones utvendige omkrets er på 14 cm. Det myke Super-Real materiale er slitesterkt, og holder seg enda bedre hvis du pudrer sleevet med Fleshlight Pulver jevnligt. Det medfølger en prøve med pulver i pakken. For at din partner skal få en god innføring og opplevelse av sleevet, anbefaler vi at du påsmører et vannbasert glidemiddel på utsiden av sleevet.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
LoveClone
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg bestemte meg for å gi en anmeldelse til denne LoveClone Penis Stick. Hvorfor kjøpte jeg denne? Vel, først tror du kanskje at jeg ønsket å bli "større og lengre", men det var ikke min intensjon i det hele tatt. Jeg som mange andre menn har problemer med for tidlig utløsning. Jeg har prøvd mange ting som bedøvende kremer og kondomer med det samme bedøvende stoffet. Nå ville jeg teste noe annet som ikke ville få meg til å komme så raskt og gi vertinnen en god natts søvn. Siden kantene på denne penispinnen er tykke nok til at penis ikke blir så opphisset av leken, er det gøy å slippe å bekymre seg for å ikke kunne gi vertinnen gleden som vanligvis sløves når du kommer før vertinnen. Det som overrasket meg var hvor myk og elastisk den forlengelsen er. Veldig behagelig å ta på, selv for vertinnen. Veldig lett å ta på, og du trenger ikke å legge noe smøremiddel på innsiden eller til og med sette det der for å holde det på plass. Den eneste ulempen som ødelegger følelsen, i hvert fall for vertinnen, er at det ikke er veldig dype/utvidende spor som i en ekte penis. Så det føles ikke godt når det ikke er noen stimulerende "rykninger". Hun fortalte meg at akkurat som om hun ga meg en plastpose og jeg prøvde den på, ville det føles det samme =D Personlig er jeg fornøyd med produktet, men synd at den andre parten ikke fikk det jeg håpet på =/.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Naturtro lekkasjer
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fint leketøy. Fint materiale, lett å ta på. Smør den med olje og den blir superfin og lett å leke med. Faller ikke av da den nesten suger seg fast på penis. Anbefales på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful