Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Metal Worx Penisring med Lås var 1

Oversikt

Metal Worx Penisring Med Lås er en robust og luksuriøs ring i polert stål, som settes rundt penis og pungen. Den er ideell til dominans leker og til deg, som har erfaring med lignende penisringer. Det følger med en liten hengelås og to nøkler, som gjør at du ikke slipper fri enkelt. La din domina styre leken og bestemme når penis skal låses fast, eller settes fri. Penisringen gir et godt fast grep rundt penis, som føles utrolig pirrende. En penisring gir fyldigere og hardere ereksjon, og mange menn kan holde ereksjonen lengere. Metall ringen leveres i en stilig metalleske, som er perfekt til oppbevaring av ringen.   Penisring med Lås er 1,4 cm bred og fås i 3 forskjellige diametre:  - Medium: Ø 4,5 cm  - Large: Ø 5,1 cm  - X-Large: Ø 5,7 cm 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
metal worx penisring med lås
Anonymous - 13. mar. 2024
Nydelig kinky kukring, dårlig lås, men heldigvis kan du bytte den ut. Selve ringen sitter tett og godt, så både kuk og baller blir større. Jeg kjøpte den minste, men det har jeg ikke angret på, for den sitter veldig stramt og jeg kan ha den på hele tiden.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Metal Worx Penisring med Lås

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful