TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Minds of Love Little Friends nybegynnersett var 1

Minds of Love Little Friends nybegynnersett

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 479,00
Inkl. mva.

Oversikt

Dette nybegynnersettet fra Minds of Love inneholder to smarte produkter. Du får en mini wand-vibrator som gir både spenningsavlastning og stimulering, og kegelkuler for å trene bekkenbunnsmuskulaturen.

Et vakkert rose-sett, laget av silikon og ergonomisk utformet, vil disse to gi tilfredsstillende stimulering både vaginalt og til klitoris. Vibratoren er en søt liten ting, bare 11,5 cm lang, men med 12 kraftige vibrasjonsmønstre for å geleide deg til utløsning.

Kegel-kulene kan brukes både til vaginal stimulering, samt bekkenbunnsøvelser for å stramme opp dine indre muskler. Denne formen for trening kan også øke følsomheten i skjeden, og gjøre orgasmer desto kraftigere. Kulene er runde for enkel innsetting, har frittgående vekter som vibrerer med hver bevegelse du gjør, og en tilbaketrekkingsstropp for enkel fjerning.

Kulene veier 56 gram, noe som gjør dem ideelle for de som nettopp har startet med kegel-trening. Mer detaljerte instruksjoner om hvordan du går frem er inkludert. Både staven og kulene er enkle å rengjøre med varmt vann og såpe eller sexleketøysrens.

MerkeMinds of LoveFull lengde (cm)11.5Diameter (cm)3.3StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)100Vibrasjonsmønster12PrimærmaterialeSilikonFargeLyserosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Engelsk, Fransk, Nederlandsk, Tysk , ItalienskSKU25370
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful