TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Minds of Love

Minds of love tilbyr stilfulle og strømlinjede sexlektøy i fine farger. Finn de modellene som passer deg best fra det lekne utvalget.

Minds of Love - lekenhet og kvalitet til erotisk nytelse

Stilfullt og forførende design uten å gå på kompromiss med nytelsen

Minds of Love sexleketøy og erotiske produkter er til den kvalitetsbevisste kvinnen som verdsetter gjennomtenkt design og sofistikerte tekniske løsninger. De er perfekte for alle som er interesserte i seksuell velvære og som ønsker å krydre livet med deilige onaniopplevelser. 

Brandets mål er å lage produkter hvor ergonomien, teknologien og designet går opp i en høyere enhet. Dette gjør de blant annet ved å legge fokus på de ting som er mest avgjørende for nytelsen, og la de andre ting stå i bakgrunn. De lekne Minds of Love vibratorene, vaginakuler og de andre lekre produktene har derfor et minimalistisk og smakfullt utseende som taler til den bevisste kvinnen. 

Minds of Love sexleketøy er perfekt til både nybegynneren og til de mer erfarne, og takket være det smakfulle utseende er produktene også opplagte gaveideér. Prisene er også innen rekkevidde for de fleste.

Seksuell velvære med Minds of Love sexleketøy

Det luksuriøse Minds of Love sexleketøyet setter fokus på kvinner, og vil med sitt lekne design minne kvinner om at onani er en morsom og ufarlig ting. De erotiske produktene lar deg utforske nytelsespunktene dine, enten alene eller sammen med en leken partner. Og det stopper ikke der. Sexleketøysprodusenten har også vaginakuler i sitt sortiment, som i tillegg til å gi økt seksuell nytelse, også styrker bekkenbunnsmuskulaturen din, slik at du kan oppleve stekere og dypere orgasmer. Bekkenbunnskuler er også riktig gode til deg som har født og etterfølgende opplever inkontinens. Ved å styrke musklene i underlivet, kan du oppleve en masse goder, både for økt nytelse og livskvalitet. 

Det beste av alt er at denne treningen slett ikke trenger bli enda et punkt på listen over ting du ikke har tid til - den kan utføres mens du ser på yndlingsserien din, eller mens du skreller poteter. De lekne fargene minner deg om at treningen ikke trenger være en kjedelig, sur plikt.

Vibratorer i toppklasse

Når du trenger litt krydder til en kveld i ditt eget fantastiske selskap, eller en hjelpende hånd til et frekt forspill sammen med partneren din, kan du absolutt ta med deg et Minds of Love sexleketøy. De kan brukes til å stimulere både de ytre og indre erogene punkter, og gi deg og/eller partneren din en masse fantastiske orgasmer. 

For at dine nye favorittleker skal forbli gode , bør du ta godt vare på dem. Minds of Love vibratorer er laget av hudvennlige, hygieniske og trygge materialer som føles fantastiske mot huden. De fleste produktene inneholder silikon, så du bør bruke det vannbaserte smøremidlet du ønsker av høy kvalitet. Bruker du et silikonbasert smøremiddel sammen med din Minds of Love vibrator, kan det skade overflaten på vibratoren din.

Vi anbefaler også å rengjøre lekene grundig etter bruk og oppbevare dem i sin egen pakke eller oppbevaringspose, slik at de er klare for dine neste morsomme eventyr. Du bør bruke enten mild såpe eller sexleketøy for rengjøring. Til slutt, skyll leken med vann, eller hvis den ikke er vanntett, tørk overflaten med et fuktig håndkle.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful