TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Ooh By Je Joue London Pleasure Sett til Par var 1

Ooh By Je Joue London Pleasure Sett til Par

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du gjerne forpleie deg selv og din partner og samtidig få en deilig, intim sexopplevelse, er Ooh By Je Joue London Pleasure et ideellt sett til deg. Overrask partneren din med det stilfulle settet som gir mulighet for å skape en pirrende opplevelse sammen.

Penisringen gir en lengrevarende og kraftigere ereksjon, og med de pirrende vibrasjonene blir begge partner stimulert under sex. Klitorisvibratoren kan brukes til å pirre både han og henne. Bruk den som forspill mot hennes klitoris for intens stimulasjon, eller stryk den opp og ned langs skaftet hans som en del av en sensuell lek.

Sett motoren i penisringen eller klitorisvibratoren og velg det ønskede vibrasjonisvået samt hastighet. Skift mellom de to utbyttbare delene og forsøk dere frem med forskjellige vibrasjoner for maksimal nytelse.

Motoren har tre vibrasjonsnivåer og to vibrasjonsmønstre. Den er oppladbar via USB og har en batteritid på hele 120 minutter, som holder til masse lek. Penisringen og klistorisvibratoren er vanntette, mens motoren er vannavvisende.

Ooh By Je Joue London Pleasure er laget i medisinsk silikon. Ved rengjøring tørker du motoren med en lett fuktig klut, mens de to silikonenhetene vaskes i varmt vann. Bruk gjerne etterfølgende en sexleketøysrengjøring.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful