TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Ovo E6 Oppladbar Rabbitvibrator var 1

Ovo E6 Oppladbar Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

OVO E6 er til deg som ønsker deg en virkelig effektiv rabbitvibrator og samtidig verdsetter lekkert design og multifunksjonalitet.  Vibratoren er utstyrt med tre separate motorer som gjør at den kan vibrere både i skaftet, på klitorisstimulatoren og i bunnen. Både individuelt, to motorer av gangen, eller alle tre kan vibrere samtidig. Vibrasjonene er dessuten svært effektive og styres lett fra + / - knappene som lyser, så den er også enkel å benytte i mørket. Det er syv forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge mellom.  OVO E6 er vanntett, og du kan derfor ta den med i badekaret og dusjen. Den lades opp via en USB-kabel som følger med i pakken.  E6 er laget i 100 % medisinsk silikon og er enkel å rengjøre. Rengjør den med varmt vann og en sexleketøysrengjøring for ekstra god hygiene.  Produsenten tilbyr 15 års garanti på vibratoren. Les mer om dette på pakningen. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful