TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Picobong Kaya Rabbitvibrator var 1

Picobong Kaya Rabbitvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Er du på jakt etter en rabbitvibrator som ikke vibrerer i hele rabbiten konstant, er kanskje Picobong Kaya noe for deg. Med stilige Kaya fra svenske Picobong kan du styre selv hvor og hvordan vibrasjonene skal foregå. Kaya kan nemlig både vibrere i hele seg, men også uavhengig av hverandre i henholdsvis skaftet eller klitorisvibratoren foran.

Du kan velge mellom hele 12 vibrasjonsmuligheter og det er både “alminnelige” vibrasjonsmønstre og mer pulserende, for ekstra pirrende stimulering.

Rabbiten er laget i silkemykt silikon. Dette føles både mykt mot huden, men er samtidig så fast at den gir målrettet stimulasjon. Bruker du den sammen med glidekrem føles den enda mer behagelig.

Kaya er svært lydsvak, så du ikke står i fare for å forstyrre noen mens du leker med den. Når du først har satt inn to stk. AAA-batterier (følger ikke med) er den klar for mange timers fornøyelse.

Vibratoren er vanntett og rengjøres enkelt ved å skylle den under varmt vann. Bruk etterfølgende gjerne en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful